Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Toinen jakso

Kauneuden hinta -ohjelman toisessa jaksossa Kati on kantanut 13-vuotta mukanaan ylimääräistä ihoa, joka on vaikuttanut hänen itsetuntoonsa. Eveliina haluaa muutosta outoon arpeen jalassaan. Katri häpeää maskuliinista kehoaan. Pystyvätkö lääkärit auttamaan heitä?

Kati on 35-vuotias kolmen lapsen äiti, jonka vatsaan raskaudet ovat jättäneet jälkensä. Ihoylimäärää on paljon ja se vaikuttaa niin Katin itsetuntoon kuin henkilökohtaisen hygienian hoitoon. Kati kertoo, että hänen työminänsä on kunnossa, samoin äiti-minä, mutta se todellinen minä syvällä sisällä voi huonosti. Katilla on pälvikalju ja sen puhkeamisen myötä ylimääräinen, roikkuva iho on alkanut tuntumaan entistä vaikeammalta kestää. “Röllykän” paljastaminen lääkäreille vaatii Katilta paljon rohkeutta.

19-vuotias Eveliina sairastaa diabetesta ja häntä häiritsee sääressä oleva arpi, joka on jäänyt liki neljä vuotta aikaisemmin tapahtuneen skootterionnettomuuden jäljiltä. Eveliinaa mietityttää, miksi arpi näyttää siltä, miltä se näyttää. Lääkärit huomaavat arvessa jotain huolestuttavaa.

Katri kehittyi murrosiässä hiukan eri tahtia kuin muut ja hän on siitä saakka hävennyt omaa vartaloaan ja rintojaan. Katri haluaa kuulla, ovatko lääkärit myös sitä mieltä, että hänen kehossaan on jotain vialla vai onko asia vain hänen omassa päässään. Hän ei haluaisi enää häpeillä omaa peilikuvaansa vaan olla vartalonsa kanssa sinut. Lääkärit toteavat Katrin kärsivät rintojen kehityshäiriöstä.

Kauneuden hinta -ohjelmasarjassa nähdään 30 tunteita herättävää tarinaa erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien muutosten uhreista, jotka voivat saada uuden mahdollisuuden. Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen auttavat ihmisiä saamaan kaipaamansa muutoksen.

Päähenkilöt eivät ole aikaisemmin saaneet ongelmaansa apua häpeän tai esimerkiksi rahan puutteen vuoksi, vaan ovat kärsineet ongelmastaan yksin. Nyt he ovat ottaneet rohkean askeleen kohti parempaa elämää. Ongelmakohdan paljastaminen lääkäreille vaatii kaikilta päähenkilöiltä valtavasti rohkeutta.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme