Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Viides jakso

Kauneuden hinta -ohjelman viidennessä jaksossa tutustutaan Emmiin, jonka nenä murtui lapsena. Hän ei kertonut tapahtuneesta heti kenellekään ja nenä luutui vinoon. Sirpa on laihduttanut 50 kiloa ja haluaisi nyt viimeisen silauksen suurelle elämänmuutokselle. Susanna häpeää pieniä rintoja.

Emmi on lapsena ulkoleikeissä tapaturmaisesti murtanut nenänsä. Nuori tyttö ei halunnut näyttää, että nyt sattui ja kovasti, eikä edes itkenyt tilanteessa. Hän ei myöskään useampaan päivään kertonut asiasta kenellekään. Kun vamma lopulta havaittiin, oli nenä ehtinyt jo luutua vinoon. Nyt, kun Emmistä itsestään on tullut äiti, hän haluaisi lopettaa ulkonäöstään murehtemisen.  Emmi on vihdoin ottanut asiakseen tutkituttaa nenänsä kunnolla.

Neljä vuotta sitten Sirpa päätti, että hänen on muutettava elämäntapojaan ja hän laihdutti 50 kiloa. Suuri elämäntapamuutos ja urheiluinto on avannut Sirpan elämässä täysin uuden vaihteen. Kun keho ja mieli ovat hyvässä kunnossa, Sirpaa häiritsee hänen roikkuva nahkansa, joka laihtumisesta ja urheilusta huolimatta ei ole pienentynyt. Sinkkuna viihtyvälle Sirpalle tämä on myös uuden parisuhteen aloittamista häiritsevä asia. Mitä mieltä lääkärit ovat, pystytäänkö Sirpaa auttamaan?

Susanna on kotiäiti, joka pitää tärkeänä, että äitikin saa näyttää hyvältä ja pitää huolta ulkonäöstään. Susannalla on aina ollut pienet rinnat ja imetyksen loputtua, ne ovat pienentyneet entisestään. Nyt hän toivoisi saavansa suuremmat rinnat, jotka tuntuisivat omaan kehoon sopivilta.

Kauneuden hinta -ohjelmasarjassa nähdään 30 tunteita herättävää tarinaa erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien muutosten uhreista, jotka voivat saada uuden mahdollisuuden. Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen auttavat ihmisiä saamaan kaipaamansa muutoksen.

Päähenkilöt eivät ole aikaisemmin saaneet ongelmaansa apua häpeän tai esimerkiksi rahan puutteen vuoksi, vaan ovat kärsineet ongelmastaan yksin. Nyt he ovat ottaneet rohkean askeleen kohti parempaa elämää. Ongelmakohdan paljastaminen lääkäreille vaatii kaikilta päähenkilöiltä valtavasti rohkeutta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme