Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Alaluomien korjausleikkaus muutti Tiinan elämän – itsetunto nousi kohisten

Kauneuden hinta -ohjelman kuudennessa jaksossa tutustuttiin Tiinaan, joka on koko ikänsä kärsinyt roikkuvista alaluomista.

Plastiikkakirurgit kertoivat roikkuvien alaluomiensa vuoksi Kauneuden hinta -ohjelmaan hakeutuneelle Tiinalle iloisia uutisia: luomet pystytään korjaamaan kirurgisesti. Leikkauksen jälkeen Tiina kokee, että piristynyt ulkonäkö on vaikuttanut erityisen positiivisesti hänen itsetuntoonsa.

– Nyt kun se kaikki särky ja kaikki lähti pois, niin nyt osaa nauttia siitä, Tiina toteaa.

– Itselleni on tullut parempi itsetunto, kun ei ole aina niin väsyneen näköinen, Tiina jatkaa.

Alkuun Tiinalla oli totuttelemista siihen ajatukseen, että roikkuvat silmäluomet eivät enää kiinnitä huomiota hänen kasvoissaan.

– Sitä jotenkin alkuun kuvitteli, että tämä ei voi olla ikään kuin totta, Tiina huokaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme