Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Anni, 28, synnytti kahdet kaksoset – vatsa kärsi pahasti raskauksista

Kauneuden hinta -ohjelmassa AVAlla 23.10. plastiikkakirurgien apua kaipaa Anni, 28, joka on synnyttänyt kahdet kaksoset.

28-vuotias Anni on neljän lapsen äiti. Kahdet kaksoset synnyttäneen äidin keho palautui ensimmäisestä raskaudesta hyvin, mutta toinen raskaus jätti jälkensä hänen kehoonsa. Kauneuden hinta -ohjelman kolmannessa jaksossa Anni selvittää, voisivatko plastiikkakirurgit auttaa häntä.

– Mahassa vaivaa se, että se on herkkä. Joudun esimerkiski aina varomaan sitä, kun lapset hyppäävät syliin. Siinä ei ole sitä suojaa, mikä normaalisti ihmisellä on: vatsalihakset ja vatsanpeitteet. Minulla ne ovat erkaantuneet. Minulla on tuossa navan kohdalla sellainen kolmen sentin aukko ja vatsanpeitteeni ovat menettäneet muotonsa, kun ne ovat venyneet siinä raskauden aikana, hän kertoo jaksossa.

"Toivon, että voisin vielä 28-vuotiaana kokea näyttäväni viehättävältä"

Sen lisäksi, että vatsan ulkonäkö on kärsinyt, Anni kärsii myös jatkuvista vatsa- ja selkäkivuista. Juoksemista rakastava nuori nainen ei ole pystynyt viimeisimmän raskauden jälkeen lenkkeilemään lainkaan.

– Toivon, että voisin vielä 28-vuotiaana kokea näyttäväni viehättävältä, hän kertoo.

Anni on hakeutunut asiantuntijoiden puheille vaivansa kanssa jo aiemminkin. Vastaanotto ei kuitenkaan ole ollut sellainen kuin hän olisi toivonut.

– Olen käynyt lääkärissä tämän mahan kanssa, mutta sitä on vaan joka kerta vähätelty. Minusta on tuntunut, että minua on pidetty turhamaisena, että haluan vaan tänne johonkin nahankiristykseen, Anni kertoo.

Ohjelmassa plastiikkakirurgit tapaavat Annin ja tekevät päätöksensä sen suhteen, pääseekö Anni leikkaukseen ohjelmassa. Nuoren naisen toiveet hänen vartalonsa korjaamiseksi ovat korkealla.

– Toivoisin tosi paljon, että he sanoisivat minulle, että tämä saadaan kuntoon, Anni toteaa.

– Haluaisin, että tämä ei olisi vain yksi nöyryytys lisää tämän asian kanssa, hän jatkaa.

Katso tästä linkistä jakso kokonaisuudessaan Katsomosta (ilmainen, vaatii kirjautumisen).

Kauneuden hinta AVA-kanavalla maanantaisin klo 21.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme