Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Auto-onnettomuus jätti jälkensä Hennan kasvoihin: ”Ihmiset eivät näe mitään muuta”

Kasvoihin auto-onnettomuudesta jäänyt arpi vaivaa Hennaa, joka toivoo Kauneuden hinta -ohjelmassa pääsevänsä korjausleikkaukseen.

Henna joutui auto-onnettomuuteen ollessaan teini-ikäinen ja onnettomuudesta hänelle on jäänyt silmäkulmaan arpi. Kauneuden hinta -ohjelman kuudennessa jaksossa maanantaina 13.11. Henna toivoi saavansa plastiikkakirurgeilta apua arven häivyttämiseen.

– 2010 lokakuussa ajettiin kolari ja minun pääni osui todennäköisesti kuskin penkkiin, Henna kertoo.

Vaikka onnettomuudesta on jo vuosia, Henna kokee edelleen, että kaikki ensimmäinen vain tuijottavat arpea eivätkä näe muuta. Hän toivoo, että arven saisi kokonaan pois.

– Edelleen se on aina ajatuksena päällimmäisenä, että ihmiset eivät näe mitään muuta, Henna toteaa jaksossa.

Vaikka Henna kokee olevansa onnekas selvittyään kolarista, on silmäkulmassa sijaitseva arpi vaikuttanut hänen arkeensa jo vuosien ajan.

– En lähde ilman meikkiä ulos. Koiran kanssa lähden metsään tai tallille, mutta muuten en lähde ulos, Henna huokaa.

– Jos lääkärit sanovat, että sille ei voi tehdä mitään, niin ajatuksena se, että joutuisi elämään sen kanssa loppuelämän kuulostaa aika pahalta, hän jatkaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme