Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Emmi pääsi vuosien odotuksen jälkeen nenäleikkaukseen: ”Olen tyytyväinen lopputulokseen”

Nenäleikkaukseen Kauneuden hinta -ohjelmassa päässyt Emmi kokee, että operaatio on tehnyt hyvää hänen itsetunnolleen.

Kauneuden hinta -ohjelmassa AVAlla maanantaina 6.11. kuultiin Emmin tarina. Lapsena nenänsä tapaturmaisesti murtanut Emmi pääsi leikkaukseen, jossa hänen nenänsä suoristettiin. Emmi on hyvin tyytyväinen lopputulokseen.

– Olen tyytyväinen. Selkeästi tämä nenä on nyt paljon suorempi ja minusta se näyttää nyt sellaiselta normaalilta ja luonnolliselta ja minä olen siitä onnellinen, Emmi toteaa.

– Jotenkin minusta tuntuu, että ilma kulkisi paremmin, hän jatkaa.

Enää vino nenä ei vaivaa Emmiä, kun hän katsoo peiliin, vaan huomio kiinnittyy kokonaisuuteen.

– Olen nykyään ehkä jotenkin rennompi oman peilikuvani kanssa, Emmi toteaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme