Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Emmin nenä murtui tapaturmaisesti lapsena – toivoo nyt pääsevänsä korjausleikkaukseen

Kauneuden hinta -ohjelmassa tutustutaan Emmiin, joka hakeutuu plastiikkakirurgien pakeille hakemaan apua lapsena murtuneeseen nenäänsä.

Emmi mursi nenänsä lapsena ulkoleikeissä. Nuori tyttö ei tuolloin halunnut näyttää, että nyt sattui ja kovasti, eikä nenää korjattu ja se luutui virheasentoon. Nyt, kun Emmistä itsestään on tullut äiti, hän haluaisi lopettaa ulkonäöstään murehtimisen ja korjauttaa nenänsä Kauneuden hinta -ohjelmassa AVAlla maanantaina 6.11. klo 21.

– Se on lapsena tapaturmaisesti murtunut ja sitä ei silloin heti korjattu, kun en heti mennyt mihinkään (lääkäriin), niin se ehti luutumaan, Emmi kertoo.

Ohjelmassa plastiikkakirurgi Timo Pakkanen huomauttaa, että murtumien korjaaminen vaikeutuu merkittävästi, mikäli syntynyttä vahinkoa ei korjata nopeasti.

– Ensimmäisen kolmen päivän aikana tapahtuva oikaiseminen säästää monelta mutkalta jatkossa, Pakkanen toteaa jaksossa.

”Se on sitten tietysti ruvennut aikuisiällä harmittamaan”

Sittemmin hänellä olisi ollut mahdollisuus korjauttaa nenänsä vakuutusyhtiön kautta, mutta hän pelkäsi operaatiota niin paljon, ettei mennyt edes tapaamaan lääkäriä. Tämä on jäänyt vaivaamaan nuorta naista.

– Nyt se on sitten tietysti ruvennut aikuisiällä harmittamaan, että miksi en mennyt edes tapaamaan sitä lääkäriä, niin olisin tehnyt oikeilla perusteilla sen päätöksen. Minulla ei ollut silloin mitään tietoa siitä, että mitä se toimenpide tarkoittaa, niin sanoin vaan heti, että ei, Emmi muistelee.

Emmiä vaivaa se, että sekä hän itse että kaikki muut kiinnittävät huomiota luonnostaan hänen nenäänsä.

– En koe, että se varsinaisesti olisi pilannut elämästäni mitään tai vaikuttanut tekemiini valintoihini elämässä, että ei mitään niin suurta, mutta onhan se omassa mielessä kyllä se ulkonäköasia, että se itseään häiritsee, Emmi kertoo.

– Koen, että jos se korjataan, niin sitten olisin tyytyväinen ulkonäkööni, Emmi jatkaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme