Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

”En muista, milloin olisin käyttänyt farkkuja viimeksi” – vatsanahan kiristysleikkaus muutti Katin arjen

Ulkonäköongelmista kärsineelle Katille tehtiin Kauneuden hinta -ohjelman toisessa jaksossa maanantaina 16.10. vatsanahan kiristysleikkaus, joka on muuttanut hänen arkensa – ja nostanut hänen itsetuntoaan.

Kati on joutunut kohtaamaan murheita ulkonäkönsä saralla, sillä kaksoisraskauden myötä hänen kehonsa ei palautunut toivotulla tavalla ja hänen vatsanahkansa jäi ikävästi roikkumaan. Niin ikään pälvikaljusta kärsivä Kati koki, että roikkuvan vatsanahan korjaava leikkaus parantaisi hänen kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Katin onneksi myös plastiikkakirurgit olivat samaa mieltä.

– Minulle tehtiin abdominoplastia ja vatsalihakseni kurottiin kasaan, Kati kertoo.

"Olen todella tyytyväinen"

Leikkaus sujui hyvin ja Kati on ollut hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Tieto siitä, että hänen vatsanahkansa tullaan korjaamaan sai Katin innostumaan myös laihduttamisesta.

– Olen todella tyytyväinen. Olen katsonut myös aktiivisesti, että mitä syön – ja kiloja on lähtenyt aika tavalla. Ihanaa, kun nyt voi vetää tiukan mekon päälle ja kokea, kun muodot ovat kohdallaan, Kati hehkuttaa.

Leikkauksen myötä Katin vaatekaappi saanut täydennystä. Aiemmin tarkkaan vatsanahkaansa piilotelleesta naisesta on kuoriutunut entistä itsevarmempi ja onnellisempi Kati.

– Vaikka olen tosi sosiaalinen ihminen, niin välttelin sosiaalisia tilanteita ja saatoin jättää reissuja väliin kun koin aiemmin, että en tiedä, mitä pistän päälleni, Kati muistelee.

– En muista, milloin olisin käyttänyt farkkuja viimeksi ja nyt voin vaan laittaa farkut jalkaan ja lähteä kauppaan! Kati toteaa.

Kati on kärsinyt vuosien saatossa myös selkäkivuista. Leikkauksen jälkeen selvisi, mistä kivut olivat johtuneet.

– Selkäkivut jäivät samaten leikkauspöydälle, Kati toteaa onnellisena.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme