Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Eripariset korvat häiritsevät Päivin jokapäiväistä elämää: "Parisuhteessa en anna koskea korviini"

Kauneuden hinta -ohjelman kahdeksannessa jaksossa tutustutaan Päiviin, joka häpeää eriparia olevia korviaan.

Kauneuden hinta -ohjelmassa maanantaina 27.11. AVAlla klo 21 nähtävä Päivion urheilullinen ja menevä nainen, joka piilottelee isoja, eriparia olevia korviaan. Naista on kiusattu lapsena korvien takia. Päivi kokee korvien piilottelun erityisen haastavaksi varsinkin liikunnanohjaajan työssään, jossa huoliteltu ulkonäkö on tärkeää.

– Äiti sanoi joskus, että sinä olet perintönä saanut nuo korvat, että ole tyyliin ylpeä niistä, mutta kun en osaa itse ajatella sitä niin, Päivi toteaa.

Päivin mukaan korvat ovat häirinneet häntä jo vuosia. Lapsuudenkuvissakin korvat näyttävät hänen mielestään kamalille. Hän häpeää niitä ja ne haittaavat naista monessa arkisessa asiassa.

– Esimerkiksi parisuhteessa en anna koskea korviini tai jos toinen yrittää laittaa hiukset korvieni taaksi, niin väistelen sitä.

Naisen läheisille ongelma korvien kanssa on tullut yllätyksenä. Päivin ystävä Kirsi kertoo ettei edes tiedä, millaiset korvat naisella on, sillä ne ovat aina peitettynä.

– Nyt kun olen tätä tarinaa kuullut ja seurannut, niin olen tajunnut, että miten isosta asiasta tässä hänelle onkaan kysymys, Kirsi kertoo jaksossa.

Päivi toivoo pääsevänsä leikkaukseen, jotta hän voisi tuntea olonsa varmemmaksi itsestään. Hänestä olisi ihanaa esimerkiksi pitää kotona ollessa pitää hiuksia nutturalla. Päivi pelkää, etteivät lääkärit ymmärrä hänen ongelmaansa.

– Sitä pelkään eniten, että he eivät näe sitä ongelmaa samalla tavalla kuin itse koen sen, Päivi toteaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme