Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

”Hänellä on selkeä, synnynnäinen epäsymmetria” – Mira toivoo pääsevänsä rintojen korjausleikkaukseen

Kauneuden hinta -ohjelman kuudennessa jaksossa maanantaina 13.11. Mira tapaa plastiikkakirurgit, joilta hän toivoo saavansa apua rintojen korjausleikkauksen muodossa.

Mira tuli raskaaksi 17-vuotiaana ja on nyt ihanan pienen pojan äiti. Raskaus ja nopeasti muuttunut keho jättivät kuitenkin nuoreen naiseen jälkensä. Mira kokee, että hänen rintansa ovat rumat ja roikkuvat eivätkä lainkaan sellaiset, mitkä parikymppisellä naisella tulisi olla.

Nuorelta naiselta vaaditaan valtavasti rohkeutta näyttää rintansa lääkäreille, jotta he voivat tutkia rinnat. Kauneuden hinta -ohjelman asiantuntija, plastiikkakirurgi Katja Puumala toteaa pian Miran rinnat nähtyään ymmärtävänsä, miksi Mira toivoo pääsevänsä korjausleikkaukseen.

– Hänellä on selkeä, synnynnäinen epäsymmetria, voisi sanoa melkein kehityshäiriö tavallaan, joka ihan varmasti häntä arjessa haittaa, Puumala toteaa jaksossa.

Rintojen muoto on vaivannut Miraa erityisen paljon siitä saakka, kun hänen poikansa syntyi.

– Haluaisin, että voisin itse tykätä omasta kropastani ja omista rinnoistani, Mira huokaa.

– Uskon, että se vaikuttaisi itsetuntooni tosi paljon, Mira jatkaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme