Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Hennan kasvoista korjattiin auto-onnettomuudesta jäänyt arpi: ”Olen tosi tyytyväinen”

Kauneuden hinta -ohjelmassa maanantaina 13.11. Henna saapui plastiikkakirurgien pakeille toiveenaan päästä eroon auto-onnettomuuden silmäkulmaan jättäneestä arvesta.

Hennan odotuksiin vastattiin ohjelmassa, kun asiantuntijat totesivat, että hänen kasvoihinsa onnettomuudesta jäänyt arpi voidaan korjata kirurgisesti. Lääkärit varoittelivat kuitenkin nuorta naista mahdollisesti pitkästä parantumisajasta, eikä päätös leikkaukseen menemisestä ollut aivan helppo.

”Tämä meni vielä paljon paremmin kuin minä ajattelin”

Leikkauksen jälkeen Henna on kuitenkin ollut jopa enemmän kuin tyytyväinen päätökseensä.

– Tämä meni vielä paljon paremmin kuin minä ajattelin, Henna toteaa.

– En tiedä, mitä odotin, mutta olen tosi tyytyväinen, hän jatkaa.

Nuoren naisen on yllättänyt myös se, kuinka hänen näkökenttänsä on laajentunut leikkauksen myötä. Yläluomea kiristänyt arpi saatiin leikkauksella myös paljon entistä huomaamattomammaksi. Tätä nykyä Henna ei enää koe, että arpi olisi katseita keräävä yksityiskohta hänen kasvoissaan.

– Kun näkee itsensä peilistä, niin tulee tosi hyvä olo. On tosi kiva lähteä viettämään kesää uudella naamalla niin sanotusti, Henna hymyilee.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme