Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Hurjat 40 kiloa laihduttaneen Sirpan venynyt vatsanahka korjattiin leikkauksella: ”Itsevarmuus on vahvistunut”

Kauneuden hinta -ohjelmassa venyneen vatsanahan korjausleikkauksen läpikäynyt Sirpa kokee, että leikkaus on parantanut hänen itsetuntoaan.

Kauneuden hinta -ohjelmassa AVAlla tutustuttiin maanantaina 6.11. Sirpaan, joka on käynyt läpi valtavan painonpudotusurakan. Hän hakeutui plastiikkakirurgien vastaanotolle hakemaan apua venyneen vatsanahkansa korjaamiseen ja pääsi onnekseen leikkaukseen. Leikkauksen jälkeen Sirpa kokee olonsa paljon entistä paremmaksi.

– Siitä on 27 vuotta, kun minulla on viimeksi ollut litteä maha, Sirpa toteaa.

– Kyllä väitän, että se itsevarmuus on vahvistunut, hän jatkaa.

Leikkaustulokset jaksavat yllättää perheenäidin päivästä toiseen. Ennen vatsaansa hävennyt nainen kantaa nyt kehoaan entistä ylpeämpänä ja uskaltaa jopa ihailla vatsaansa.

– Olen joka päivä mahaani peilistä ihaillut, Sirpa kertoo.

– Eikä haittaa vaikka vilautella muillekin, hän vitsailee.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme