Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Huuli- ja kitalakihalkiosta kärsivä Jaana: "Korjausleikkaus muuttaisi elämäni "

Huuli- ja kitalakihalkiosta kärsinyt Jaana toivoo pääsevänsä vinon nenän korjaavaan leikkaukseen.

Kauneuden hinta -ohjelman kahdeksannessa jaksossa maanantaina 27.11. AVAlla klo 21 tavataan huuli- ja kitalakihalkion kanssa syntynyt Jaana. Hän on käynyt läpi jo monta korjausleikkausta, mutta vino nenä häiritsee häntä edelleen. Jaana toivoo, että lääkärit pystyisivät korjaamaan nenän vinouden lopullisesti.

– Kun synnyin, niin minulla oli huuli auki. Sitä on leikelty mun pienen ikäni aikana ja moneen kertaan on fiksattu nenää, huulta ja kitalakea.

Jaana on myös laihduttanut 25 kiloa, mutta se ei kuitenkaan ole tuonut naisen itsetuntoa sille tasolle, jolla hän toivoisi sen olevan.

– Tuo nenä on se, mikä vaivaa edelleenkin ja nyt ei sali siihen auta. Olisi kiva saada se nyt tähän laihdutusprojektin päälle.

Nainen kuvailee nenäänsä erittäin vinoksi. Hän kertoo, että vasemmassa sieraimessa on huulihalkion vuoksi paljon rustoa ja sillä on tämän takia välillä vaikea hengittää.

Jaana kertoo, että hänen täytyy aina uusia ihmisiä kohdatessaan selittää, ettei hän ole ollut onnettomuudessa vaan nenän vinous johtuu synnynnäisestä viasta.

– Korjausleikkaus muuttaisi elämäni parempaan suuntaan olisin itsevarmempi ja en ajattelisi sitten sitä että katsovatko ihmiset nenääni vai ei. Tai jos katsoisivat, niin katsoisivat sitten että onpa nätti nenä. Jotain sille on pakko tehdä.

Plastiikkakirurgi Timo Pakkasen mielestä Jaanan nenä tarvitsee useamman operaation kuin vain yhden.

– On hyvin realistista, että ainakin kaksi – jollei enemmänkin toimenpiteitä – tarvitaan, että päästään hyvään tulokseen, lääkäri toteaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme