Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Iida peittää pahasti höröttävän korvansa aina hiuksilla: ”Tosi harva tietää siitä”

Kauneuden hinta -ohjelman viimeisessä jaksossa 11.12. klo 21 AVAlla 18-vuotias Iida on tullut plastiikkakirurgien vastaanotolle höröllään olevan korvansa vuoksi.

Iidaa on lapsesta saakka häirinnyt hänen toinen korvansa, joka on selvästi höröllään. Nyt hän toivoo pääsevänsä leikkaukseen, jotta korva saataisiin korjattua.

– Varmaan ensimmäiseltä luokalta asti se on alkanut vaivaamaan, Iida muistelee.

Nuori nainen on turvautunut vuosikaudet peittäviin kampauksiin, jotta höröllään oleva korva ei paljastuisi muille. Uutuusohjelman myötä hän päätti tehdä asialle vihdoin jotain.

– Minulla on aina hiukset auki, Iida kertoo.

Iida on oppinut peittämään hörökorvansa, eikä juuri kukaan hänen lähipiiriään lukuunottamatta tiedä nuoren naisen vaivasta. Peittely alkoi, kun häntä kiusattiin lapsena korvan vuoksi.

– Kyllä silloin ala-asteella siitä kuuli, hän toteaa.

Tuleva leikkaus jännittää

Iida kertoo jaksossa asiantuntijoille, että koskaan aiemmin hän ei ole käynyt lääkärin vastaanotolla kertomassa vaivastaan. Tyypillisesti hörökorvia korjataan jo ennen kouluikää.

– Äidin kanssa joskus keskusteltiin asiasta, muttei kuitenkaan ryhdytty mitään sille tekemään, Iida toteaa.

Tuleva leikkaus ei ole läpihuutojuttu, sillä leikkauksissa on aina riskinsä. Iida saapuu kuitenkin asiantuntijoiden luokse luottavaisin mielin.

– Jännittää aika paljon se, että mitä sille voitaisiin tehdä – ja että miltä se tulisi sitten näyttämään, hän kertoo.

– Jos ei sille pystytä tekemään mitään, niin se kyllä harmittaisi tosi paljon, Iida myöntää.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme