Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Iidan hörökorva korjattiin leikkauksella: ”En olisi uskonut, että siitä tulee niin hyvä”

Kauneuden hinta -ohjelmassa 18-vuotias Iida sai vastaanottaa hyviä uutisia, kun plastiikkakirurgit kertoivat, että he voivat korjata nuoren naisen hörökorvan leikkauksella.

Iida, 18, sai kuulla AVAlla 11.12. klo 21 Kauneuden hinta -ohjelmassa hyviä uutisia. Lapsesta saakka höröllään ollut vasen korva leikattiin ja jo pian leikkauksen jälkeen tulokset vaikuttavat lupaavilta.

– En olisi uskonut, että siitä tulee niin hyvä, Iida hymyilee.

Koko ikänsä hiuksia auki pitänyt Iida ei joudu enää peittelemään korvaansa. Ohjelmassakin nuori nainen nähtiin hiukset nutturalla.

– Ei sitä osaa edes enää ajatella, kun on niin tottunut tuohon uuteen korvaan ja siihen, että se on normaali, Iida iloitsee.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme