Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Jenna sai toivomansa silikonirinnat: ”Nyt olen tyytyväinen peilikuvaani”

Jenna kertoi Kauneuden hinta -ohjelmassa avoimesti siitä, kuinka hän haluaisi päästä eroon käsiensä viiltelyarvista. Lisäksi Jenna toivoi saavansa silikonirinnat.

Lääkärit joutuivat ensin tuottamaan Jennalle pettymyksen maanantaina 20.11. Kauneuden hinta -ohjelmassa, sillä hänen käsiensä viiltelyarpia ei pystytty korjaamaan kirurgisesti. Jenna toivoi kuitenkin myös silikonirintoja, ja rintaleikkaus toteutettiin ohjelmassa hänen toiveidensa mukaisesti.

”Pian kroppa tuntui ihan kokonaiselta”

Jenna oli jo pitkään kokenut, että hänen vartalonsa ei ole sopusuhtainen, sillä hänen rintansa olivat niin pienet. Tästä johtuen hän toivoikin saavansa maltillisen kokoiset silikonirinnat.

– Ensin vähän jännitin sitä, että huomaavatko nyt muut, että minulle on tehty tällainen (leikkaus), Jenna kertoo.

Lopulta leikkauksen lopputulos oli kuitenkin niin luonnollinen, että Jenna tottui hyvin nopeasti uusiin muotoihinsa.

– Minusta ei tunnu enää siltä, että häpeäisin vartaloani. Itsetuntoni on parantunut sillä lailla asteittain, Jenna kertoo.

– Itsekin yllätyin siitä, että kuinka pian kroppa tuntui ihan kokonaiselta, hän jatkaa.

Kaiken kaikkiaan Jenna on tuntenut olonsa kotoisammaksi omissa nahoissaan leikkauksen jälkeen. Epävarmasta naisesta on kuoriutunut itsevarmempi nainen, joka osaa olla tyytyväinen peilikuvaansa.

– Kyllä minä omasta mielestäni nyt olen tyytyväinen peilikuvaani ja oma kroppa tuntuu kokonaisemmalta ja eheämmältä, Jenna tiivistää.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme