Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Jonnan rinnat kärsivät pahoin viiden lapsen imetyksestä: ”Häpesin vartaloani”

Uutuussarja Kauneuden hinta pureutuu ulkonäköongelmista kärsivien suomalaisnaisten tarinoihin. Ohjelman ensimmäisessä jaksossa Jonna kertoo huolista, joita viiden lapsen imettämisestä kärsineet rinnat ovat hänelle aiheuttaneet

28-vuotias Jonna hakee Kauneuden hinta -ohjelman ensimmäisessä jaksossa apua imetyksen jäljiltä kutistuneisiin rintoihinsa. Miltei kokonaan hävinneet rinnat ovat muodostuneet hänelle isoksi murheeksi, eikä hän anna miehensä koskea enää rintoihinsa. Ohjelmassa asiantuntijat auttavat Jonnaa ongelman ratkaisemisessa plastiikkakirurgian keinoin.

Lähipiiri tukee Jonnan projektia

Imetyksen vuoksi kärsineet rinnat ovat vaivanneet Jonnan mieltä pitkän. Nuori nainen on puhunut huolestaan lähipiirilleen, ja hän on saanut ajatuksilleen toivottua tukea. Tästä syystä päätös lähteä ohjelmaan oli helppo tehdä.

– Olen puhunut lähimmille kavereilleni siitä, että aion laittaa tissit jossain vaiheessa kuntoon. Kaikki ovat sen ymmärtäneet, kun minulla on kuitenkin viisi lasta. Kukaan ei ole kyseenalaistanut päätöstäni, Jonna kertoo.

Myös Jonnan mies on ollut korvaamattomana tukena hänelle tilanteessa. Mies on peräänkuuluttanut sitä, että Jonna on kaunis sellaisenaan, mutta luvannut olla kumppaninsa tukena, jos tämä päättää hakeutua leikkaukseen rintojensa korjaamiseksi. Jonna itse kokee, että leikkaus on ainoa vaihtoehto matkalla kohti parempaa itsetuntoa.

– Mieheni on ollut koko ajan sitä mieltä, että hänen takiaan rintojani ei todellakaan tarvitsisi korjata. Hän on ollut tyytyväinen minuun, Jonna toteaa.

Roikkuvat rinnat vaikeuttavat arkea

Sen lisäksi, että Jonna ei ole tyytyväinen rintojensa ulkonäköön, ne haittaavat hänen arkeaan. Viiden lapsen äidille pulmia on aiheuttanut pukeutuminen ja muun muassa se, että hän ei ole voinut lähteä lasten kanssa kevein mielin uimahalliin.

– Kesät ovat olleet minulle pukeutumisen kannalta vaikeaa aikaa, kun olisin halunnut pitää kevyempiä vaatteita, mutta häpesin vartaloani niin paljon, että en ole voinut, Jonna kertoo.

– Myös esimerkiksi uimahalliin lähteminen on tuntunut ylitsepääsemättömältä, Jonna jatkaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme