Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Kahdet kaksoset synnyttäneen Annin vatsa korjattiin kirurgisesti: "Kyllä se vaan muutti koko elämän"

Kauneuden hinta -ohjelmassa Anni, 28, hakeutui plastiikkakirurgien puheille toiveissaan hänen vatsaansa kohdistuva korjausleikkaus. Annin toiveet kävivät toteen, kun kirurgit päättivät auttaa neljän lapsen äitiä.

Annin vatsa kärsi pahoin kahdesta raskaudesta, sillä hän synnytti kolmen vuoden sisään kahdet kaksoset. Toisen raskauden jälkeen vatsa jäi araksi ja hänen vatsalihaksensa eivät koskaan palautuneet. Korjausleikkauksen ansiosta Annin ei tarvitse enää varoa vatsaansa jatkuvasti.

– Kyllä se vaan muutti koko elämän: Se, että pystyn olemaan ja touhuamaan lasten kanssa ja riehumaan, Anni toteaa.

"Olen paljon pirteämpi"

Neljän lapsen äidillä oli kovat odotukset leikkaukselle. Leikkauksen jälkeen Anni kokee, että kaikki hänen toiveensa toteutuivat moninkertaisesti, sillä hän kokee elämänsä muuttaneen suuntaansa.

– Olen paljon pirteämpi, olen paljon energisempi, en ole niin väsynyt. Jaksan tehdä paljon enemmän juttuja, Anni kertoo.

– Kun katson peiliin, niin näen sieltä sellaisen pirteän, hyväryhtisen kauniin nuoren naisen, Anni hymyilee.

Muutos entiseen on valtava. Leikkauksessa nuoren naisen vatsan kärsimät vahingot korjattiin ja hänelle rakennettiin uusi napa.

– Jotenkin ei sitä edes tajunnut itse, miten kipeä silloin oli. Koko vartalo tuntuu ihan erilaiselta. Nyt on sellainen kokonainen olo, Anni toteaa.

– Arvostan sitä niin paljon, että pääsin siihen leikkaukseen. En voi kyllin kiittää lääkäreitä siitä, kuinka ison työn he tekivät. Ei ole mitään keinoja kiittää tarpeeksi, Anni toteaa.

Katso tästä linkistä jakso kokonaisuudessaan Katsomosta (ilmainen, vaatii kirjautumisen).

Kauneuden hinta AVA-kanavalla maanantaisin klo 21.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme