Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Katariina avoimena uutuusohjelmassa – 40 kilon laihdutusprojektilla ikävä kääntöpuoli

Kauneuden hinta -ohjelmassa kuullaan Katariinan tarina, kun hän kertoo avoimesti laihdutusprojektistaan – ja projektin kääntöpuolesta.

AVAlla 9.10. alkavassa Kauneuden hinta -ohjelmassa kuullaan suomalaisnaisten tarinoita siitä, millaisiin kamppailuihin he ovat joutuneet elämässään kauneuden vuoksi. Yksi ohjelmassa mukana olevista naisista on Katariina, joka on kärsinyt suuren laihdutusprojektin jälkeensä jättämästä roikkuvasta vatsanahasta.

Huikea 40 kilon laihdutusprojekti jätti jälkensä

Katariina otti itseään niskasta kiinni kolme vuotta sitten ja aloitti elämänmuutoksen: kertyneestä ylipainosta oli päästävä eroon. Nuori nainen koki, että vielä ennen kuin hänellä on mitään pitkäaikaissairauaksia, hänen on tehtävä muutoksia elintapoihinsa.

Kaiken kaikkiaan ruokavaliomuutoksen ja liikunnan lisäämisen myötä Katariina karisti 40 kiloa painostaan. Valtavasta muutoksesta huolimatta hän ei kuitenkaan tuntenut oloaan mukavaksi. Laihdutus jätti Katariinan kehoon jälkensä.

Iho ei aina palaudu painonpudotuksen aikana

Muistoksi painonpudotuksesta Katariinalle jäi valtava roikkuva nahkapussi sekä vatsaan että selän puolelle. Ylimääräinen nahka on epähygieeninen, aiheuttaa hikoilua ja hankaloittaa urheilua. Asia on aiheuttanut Katariinalle myös itsetunto-ongelmia.

– Olen nuori ihminen ja ahdistaa näyttää vatsaani kenellekään. Välttelen alusvaatteisillani peiliä, sillä en halua katsoa vatsa-osastoani, Katariina kertoo.

Katariina on ollut koko ikänsä ollut ylipainoinen, eikä hän muista, milloin olisi nähnyt napansa viimeksi. Hän ei ole aikuisikänsä aikana pitänyt myöskään koskaan yllään bikineitä.

Katariinan jaksossa seurataan Katariinan matkaa ensimmäisestä konsultaatiosta plastiikkakirurgien kanssa lähes tähän päivään, kun pitkä toipumisaika on ohitse ja nainen on kokenut hurjan, positiivisen muutoksen.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Sairaala Siluetin taitavat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on ongelmakohta, johon toivovat muutosta. Päähenkilöt eivät ole aikaisemmin saaneet ongelmaansa apua esimerkiksi häpeän takia, vaan ovat kärsineet ongelmastaan yksin. Nyt he ovat ottaneet rohkean askeleen kohti parempaa elämää.

Kauneuden hinta alkaa AVAlla 9.10. klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme