Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Kati kertoo uutuusohjelmassa kamppailusta ulkonäkönsä kanssa: Lihoin 40 kiloa ja kaikki hiukseni lähtivät

Kati kertoo 9.10. AVAlla alkavassa Kauneuden hinta -ohjelmassa henkilökohtaisesta kamppailustaan, jonka hän on käynyt ulkonäkönsä kanssa.

AVAn uutuussarjassa Kauneuden hinta tavalliset suomalaiset kertovat avoimesti kamppailustaan ulkonäkönsä kanssa. Yksi ohjelmaan mukaan lähteneistä rohkeista naisista on Kati, joka on kamppaillut viime vuosina ulkonäkönsä kanssa sekä roikkuvan vatsanahan että pälvikaljun vuoksi.

Raskausaikana kertyi paljon lisäkiloja

Kati sai miehensä kanssa kaksoset vuonna 2004, ollessaan 22-vuotias. Aiemmin urheilusta nauttinut nuori nainen lihosi raskauden aikana miltei 40 kiloa. Sittemmin Kati sai kertyneet kilot karistettua, mutta tuoreen äidin onnea jäivät varjostamaan yhtäkkisen lihomisen jäljet kehossa.

– Minulle jäi muistoksi roikkuva vatsanahka, vaikka raskauskilot muuten sain karistettua, Kati muistelee.

Pälvikalju sai hiukset lähtemään

Kati opetteli hyväksymään roikkuvan vatsanahkansa, mutta pälvikaljun puhkeaminen ja siitä johtunut hiustenlähtö on ajanut hänen itsetuntonsa jälleen alas.

– Pärjäsin mahani kanssa, kunnes minulle puhkesi pälvikalju ja lopulta kaikki hiukset lähtivät. Nyt tuntuu, että kaikki naiseuden rippeetkin on hävinneet ja itsetunto on koetuksella päivittäin.

– Hiuksia en saa takaisin, mutta vatsanahasta luopuisin mielelläni, Kati toteaa.

Kauneuden hinta -ohjelmassa seurataan, mitä kaikkea Katin pitää käydä lävitse pystyäkseen toteuttamaan unelmansa bikinien ja farkkujen ostamisesta sekä burleskin esittämisestä.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Sairaala Siluetin plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on ongelmakohta, johon toivovat muutosta. Päähenkilöt eivät ole aikaisemmin saaneet ongelmaansa apua esimerkiksi häpeän takia, vaan ovat kärsineet ongelmastaan yksin. Nyt he ovat ottaneet rohkean askeleen kohti parempaa elämää.

Kauneuden hinta alkaa AVAlla 9.10. klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme