Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Kati menetti hiuksensa pälvikaljun vuoksi: ”Minulla oli pari vuotta aikaa sopeutua asiaan”

Kauneuden hinta -ohjelman toisessa jaksossa Kati hakee plastiikkakirurgien apua ulkonäköongelmiinsa.

Kolmen lapsen äiti Kati, 35, kärsii pälvikaljusta. Hiuksettomuuden lisäksi raskauksien myötä roikkuva vatsan alueen iho on alkanut vaivaamaan häntä entistä enemmän. Kauneuden hinta -ohjelman toisessa jaksossa plastiikkakirurgit auttavat Katia pääsemään eroon roikkuvasta vatsanahasta.

Raskauksien jäljet vaivaavat Katia

Kolmen lapsen äidin kehoon raskaudet ovat jättäneet jälkensä, jotka näkyvät etenkin roikkuvana nahkapussina vatsalla. Irtonainen nahka on aiheuttanut Katille murheita etenkin sopivan pukeutumisen ja hygienian suhteen.

– Jo kahdeksan vuotta sitten olen alkanut puhumaan läheisilleni siitä, että vaikka olisin hoikka, niin tuo nahka kulkee aina mukanani, Kati muistelee.

Teatteria harrastava Kati rakastaa erilaisia kotelomekkoja, mutta roikkuvan vatsanahan vuoksi hän ei ole sellaisia voinut vuosikausiin käyttää.

– Opin peittämään vatsani niin hyvin, että kukaan esimerkiksi töissä ei tiennyt ongelmastani, Kati kertoo.

Pälvikalju oli piste ii:n päälle

Kati on yrittänyt opetella vuosien saatossa elämään roikkuvan vatsanahan kanssa. Asia on vaivannut häntä jonkin verran, mutta varsinainen ulkonäkökriisi iski vasta, kun jo teini-iässä ensi kertaa oirehtinut pälvikalju puhkesi uudelleen.

– Pälvikalju alkoi minulla jo lukioaikana, mutta hiukset saatiin silloin kortisonin vaikutuksesta kasvamaan takaisin. Silloin lääkäri sanoi, että jos minulla on elämässäni paljon stressiä, niin se voi puhjeta uudelleen, Kati kertoo.

Lääkärin varoitukset kävivät toteen, kun kolmen lapsen äiti aloitti sairaanhoitajaopinnot. Vähitellen hän menetti kaikki hiuksensa.

– Minulla oli pari vuotta aikaa sopeutua asiaan – siihen, että kaikki hiukseni lähtevät, Kati kertoo.

– Vatsanahka on kuitenkin ärsyttänyt minua paljon enemmän kuin hiuksettomuus, Kati jatkaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme