Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Katri kärsi rintojen kehityshäiriöstä – plastiikkakirurgit ratkaisivat ongelman rasvansiirrolla

Kauneuden hinta -ohjelman toisessa jaksossa Katri kertoi oman tarinansa. Kehittymättömät rinnat ovat aiheuttaneet hänelle murheita.

Katri kertoi Kauneuden hinta -ohjelmassa, että hän ei haluaisi enää häpeillä omaa peilikuvaansa, vaan olla vartalonsa kanssa sinut. Lääkärit totesivat Katrin kärsivän rintojen kehityshäiriöstä ja ongelma korjattiin rasvansiirrolla, jossa hänelle tehtiin rasvaimu, jonka jälkeen rasvaa siirrettiin hänen rintoihinsa.

– Minulle tehtiin oman rasvan siirto. Rasvaimu tehtiin selkään, kylkiin ja vatsaan ja rasvaa siirrettiin sitten rintoihini, Katri kertoo.

”Päivittäin ihailen rintojani”

Katri toivoi ennen leikkausta, että operaatiolla olisi positiivinen vaikutus hänen itsetuntoonsa. Toive kävi toteen, kun leikkauksesta toivuttuaan hän näki vartalonsa ensi kertaa.

– Olen ehdottomasti tyytyväinen ja ihan päivittäin ihailen rintojani. Ennen sanoin miehelleni, että älä katso minua ja nyt sanon, että: ”Katso nyt näitä!”, Katri kertoo.

– On ihanaa, että minulla on paidan alla rintsikoissa muutakin täytettä. On ihan oikeat muodot! Katri toteaa.

Katri kannustaa kaikkia miettimään omaa hyvinvointiaan ja olemaan väheksymättä omia tunteitaa.

– Kannustaisin vaan ryhtymään toimeen, jos siltä tuntuu. Jokainen on itse vastuussa omasta onnellisuudestaan. Vaikka se tuntuisi jotenkin hölmöltä, niin ei se ota, jos ei annakaan, hän toteaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme