Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Katrin rinnat eivät koskaan kehittyneet – hakee ongelmaan plastiikkakirurgien apua

Kauneuden hinta -uutuusohjelman toisessa jaksossa tutustutaan Katriin, jota pienet rinnat ovat vaivanneet jo pitkään.

Katri kehittyi murrosiässä hiukan eri tahtia kuin muut ja hän on siitä saakka hävennyt omaa vartaloaan ja rintojaan. Katri haluaa Kauneuden hinta -ohjelman toisessa jaksossa kuulla, ovatko myös lääkärit sitä mieltä, että hänen kehossaan on jotain vialla vai onko asia vain hänen omassa päässään.

– Operaatiota olen miettinyt jo niin kauan kuin muistan. Ohjelmaan mukaan lähtemistä en miettinyt kuin ehkä puoli tuntia, Katri kertoo.

Katri on pohtinut vuosien saatossa etenkin sitä, että onko hänen ongelmansa tarpeeksi iso, jotta sen vuoksi kannattaisi hakeutua plastiikkakirurgien vastaanotolle. Kun hänet valittiin ohjelmaan mukaan, alkoi vähitellen olla selvää, että se riittää, että pienet rinnat vaivaavat häntä itseään, eikä sillä ole merkitystä, mitä muut ajattelevat hänen huolestaan.

– Olen ajatellut pitkään, että onko tämä minun ongelmani tarpeeksi iso, Katri kertoo.

”Yleensä heitän sen vitsiksi”

Sosiaaliselle Katrille omasta vartalosta puhuminen on siinä mielessä ollut aina helppoa, että hän on vitsaillut vuosikaudet vartalostaan. Pinnan alla on kuitenkin kuplinut, sillä todellisuudessa rintojen kehittymättömyys on vaivannut naista.

– Minä yleensä heitän sen vitsiksi. Se on ollut minulle jo pitkään suojautumiskeino ja olen viljellyt lauta-vitsejä kyllästymiseen saakka, Katri kertoo.

Epänaisellinen keho on aiheuttanut Katrille myös arkisia pulmia, sillä vaatteita on ollut erityisen vaikea löytää.

– Olen ollut niin hassun kokoinen, että on ollut tosi vaikea löytää vaatteita, Katri toteaa.

– Urheiluvaatteista on tullut se uniformu, johon olen piiloutunut, hän jatkaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme