Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Kotiäiti Susanna sai toivomansa silikonirinnat: "Se on tehnyt tosi ison piristyksen"

Kauneuden hinta -ohjelman viidennessä jaksossa 6.11. Susannan toive toteutui ja hän sai toivomansa silikonirinnat.

Susanna päätyi pitkän harkinnan tuloksena plastiikkakirurgien vastaanotolle puhumaan siitä, kuinka hän toivoisi, että hänen rintansa olisivat suuremmat. Pienirintaisen kotiäidin toiveisiin vastattiin ja hän pääsi operaatioon, jossa hänen rintojaan suurennettiin.

– Se (toipuminen) meni tosi yllättävän hyvin että minusta tuntui ihan normaalilta. Ihan kun en olisi ollut leikkauksessa, Susanna kertoo.

– Ne tuntuvat omalta, hän jatkaa.

Operaation myötä Susanna tuntee olonsa entistä mukavaksi omissa nahoissaan. Hän kokee, että hänen vartalonsa on nyt entistä sopusuhtaisempi.

– Se on tehnyt tosi ison piristyksen. Kaikin puolin. Henkisesti tämä on ollut tällainen hyvä muutos. Kun katsoo peiliin, niin se on nyt sellainen tasainen, hyvä olo.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme