Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Kotiäiti Susanna toivoo saavansa silikonirinnat: ”En ole ihan sinut itseni kanssa”

Kauneuden hinta -ohjelmaan hakenut Susanna on kotiäiti, joka haaveilee suuremmista rinnoista. Ohjelmassa hän kuulee, toteuttavatko plastiikkakirurgit hänen toiveensa.

Susanna on kotiäiti, joka pitää tärkeänä, että äitikin saa näyttää hyvältä ja pitää huolta ulkonäöstään. Susannalla on aina ollut pienet rinnat ja imetyksen loputtua ne ovat pienentyneet entisestään. Maanantaina 6.11. AVAlla klo 21 nähtävässä Kauneuden hinta -ohjelmassa hän kertoo toiveistaan saada suuremmat rinnat, jotka tuntuisivat omaan kehoon sopivilta.

– Kun tulin raskaaksi, niin tietysti rinnatkin alkoivat siinä kasvaa ja se tuntui tosi kivalta, mutta sitten tiesin, että se on vain hetkellistä ja tietysti imetys vaikutti minulla niihin rintoihin aika paljon, Susanna toteaa jaksossa.

– Pienirintaisuus vaikuttaa minuun sillä tavalla jollain tavalla negatiivisesti. Siinä on joku sellainen itsetuntoa alentava vaikutus, hän kuvaa.

Ajatus silikonirinnoista on kytenyt Susannan mielessä jo vuosia. Hän ei kuitenkaan haluisi luonnottoman kokoisia rintoja, vaan luonnollisen suurennuksen.

– Koen, että en ole ihan sinut itseni kanssa. Luulen, että minusta puuttuu joku palanen, että tuntisin oloni itsevarmemmaksi ja naisellisemmaksi, Susanna kertoo.

– Minä vaan niin toivon, että pääsisin siihen leikkaukseen, hän huokaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme