Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Laihdutus ei auttanut saavuttamaan unelmavartaloa – Merja koki karusti painonpudotuksen kääntöpuolen

Valtavan painonpudotusurakan läpikäynyt Merja kertoo Kauneuden hinta -ohjelmassa tarinansa.

Merja, 41, on käynyt läpi valtavan elämäntapamuutoksen, joka on jättänyt häneen kehoonsa jälkensä. Kauneuden hinta -ohjelman yhdeksännessä jaksossa maanantaina 4.12. kuullaan Merjan tarina.

Takana uskomaton 80 kilon painonpudotus

41-vuotiaalla Merjalla on käynnissä iso elämäntapamuutos. Vuonna 2009 hän pääsi vatsalaukunpienennysleikkaukseen. Aktiivisen laihdutuksen seurauksena Merja on laihduttanut uskomattomat 80 kiloa.

– Jokainen voi kuvitella, että siinä sitä löysää ihoa tulee sitten jossain vaiheessa. Jonkun verran tietenkin kuntosalitreenaus on siinä auttanut, hän kertoo.

Merjalla on valtavan painonpudotuksen jäljiltä paljon roikkuvaa ihoa, josta hän toivoo pääsevänsä eroon Kauneuden hinta -ohjelman plastiikkakirurgien avulla. Pahimmillaan vaiva on hänen käsissään, joissa roikkuva nahka aiheuttaa ongelmia arjessa.

– Ei koko ajan tarvitsisi piilotella tai peitellä jotain, vaan voisi olla ihan rohkeasti oma itsensä, Merja huokaa.

Ohjelmassa Merja kohtaa asiantuntijat, joka arvioivat, voidaanko hänelle toteuttaa toivottu kiristysleikkaus. Sen lisäksi, että roikkuva iho häiritsee ulkonäkönsä vuoksi, se aiheuttaa Merjalle myös konkreettisia ongelmia.

– Kuntosalilla kun tulee urheiltua, niin se vaiva tulee siellä esille, kun hikoilee niin kainalot kutisevat ja menee iho rikki, Merja toteaa.

– Olisihan se mulle sellainen iso asia, että ei sillä tavalla tarvitsisi peitellä itseään, hän jatkaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme