Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Leikkaus saattoi Katariinan laihdutusprojektin loppuun – keskivartaloon ommeltiin kaiken kaikkiaan 135 tikkiä

Katariina kertoi Kauneuden hinta -ohjelman ensimmäisessä jaksossa tarinansa. Leikkauksen jälkeen hän kokee puhjenneensa kukkaan.

Kauneuden hinta -ohjelman ensimmäisessä jaksossa tarinansa kertoi Katariina. Peräti 40 kilon painonpudotus jätti jälkensä 23-vuotiaan naisen kehoon, ja hän haki ohjelmassa ammattilaisilta apua pahasti roikkuvan vatsanahan korjaamiseksi. Leikkauksen jälkeen Katariina on voinut hyvin ja saanut jopa lisäpuhtia laihdutukseen.

– Olen laihtunut kuvausten jälkeen vielä kymmenen kiloa, Katariina kertoo hymyillen.

Keskivartalon korjaamiseen tarvittiin 135 tikkiä


Katariina on käynyt läpi valtavan laihdutusurakan.

Korkeimmillaan Katariinan paino on käynyt 124 kilossa. Elämäntaparemontin myötä hänen painonsa oli pudonnut 84 kiloon, kun hän haki mukaan Kauneuden hinta -ohjelmaan.

Tuolloin oli selvää, että vatsanahka ei tule palautumaan entiselleen, eikä syytä tähän tiedetty. Pian lääkärit tavattuaan Katariinalle kuitenkin selvisi, miksi hänen kehonsa ei palautunut laihdutuksen myötä toivotulla tavalla.

– Minulla on todella herkkä ihotyyppi. Tästä johtuen iho ei palautunut laihdutusurakan myötä, Katariina kertoo.

Katariinalle oli tarkoitus tehdä abdominoplastia eli vatsanpeitteiden korjausleikkaus. Lopulta päädyttiin kuitenkin laajempaan leikkaukseen, torsoplastiaan, jossa ihoa otetaan pois koko keskivartalon ympäriltä.

– Minulle tehtiin myös uusi napa ja minulta korjattiin ylin vatsalihaspari, joka oli erkaantunut. Tämän myötä ryhtini parani ja selkäkivut hävisivät, Katariina toteaa.

– Minulla oli keskivartalossani operaation jälkeen kaiken kaikkiaan 135 tikkiä, Katariina jatkaa.

"Jokin minussa on muuttunut"

Katariina toipui leikkauksesta hyvin. Hän kokee, että leikkaus auttoi häntä näkemään itsensä uusin silmin ja elämä tuntuu entistä nautinnollisemmalta.

– Olen ihan hypersupertyytyväinen lopputulokseen. Ystäväni, jotka eivät ole edes tienneet leikkauksesta, ovat sanoneet, että jokin minussa on muuttunut ja se näkyy ulospäin. Kannan itseni ihan eri tavalla ja olen saanut itsevarmuutta, Katariina kertoo.

Muistoksi valtavasta laihdutuksen eteen tehdystä työstä Katariinan kehoon jäi arpia, jotka hän kantaa ylpeydellä.

– Minulle jäi raskausarpia, mutta ne vain muistuttavat minua siitä työstä, minkä olen tehnyt. Ne eivät häiritse minua ollenkaan ja olen niiden kanssa tosi sinut, Katariina toteaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme