Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Liian suuret rinnat vaivaavat Miiaa – toivoo pääsevänsä korjausleikkaukseen

Kauneuden hinta -ohjelman yhdeksännessä jaksossa tutustutaan Miiaan, joka haluaa pienemmät rinnat.

38-vuotias Miia on kärsinyt rintojensa koosta ihan lapsesta asti. Hän on joutunut selittämään tutuillekin, mikä häntä isoissa rinnoissa vaivaa, mutta Kauneuden hinta -ohjelman myötä hän toivoo vihdoin saavansa ymmärrystä – ja pääsevänsä rintojen pienennysleikkaukseen.

– Haluaisin, että ne olisivat ylempänä ja että ne olisivat sopusuhtaisemmat tähän kroppaan kuin mitä ne nyt ovat, Miia toteaa.

– Eivät ihmiset ymmärrä sitä, että ne ovat jo niin kuin liian isot. En koe, että olisin nyt tosi naisellinen tai seksikäs, kun minulla on niin isot rinnat, Miia jatkaa.

Miia kertoo kuulevansa usein siitä, kuinka hänen tulisi olla onnellinen siitä, että hänelle on suotu erityisen naiselliset muodot. Runsailla muodoilla on kuitenkin myös kääntöpuolensa.

– Tekisi mieli sanoa siihen, että no vaihdetaan sitten, että tulkaa kokeilemaan. Sitä päänsärkyä, mikä mulla on aamuisin – siitä voi sitten päätellä, että onko sitten kiva, kun on niin rintava, Miia huokaa.

Miia kärsii rintojensa vuoksi jatkuvista päänsäryistä. Myöskään juokseminen ei luonnistu, sillä suuret rinnat on vaikea saada kuriin. Miia uskoo, että pienennysleikkaus muuttaisi hänen elämänsä.

– Se olisi se piste ii:n päälle. Sitten voisin ruveta juoksemaan ja tekemään sellaisia asioita, mitä en nyt pysty (tekemään), hän toteaa.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Miia kertoo murheestaan plastiikkakirurgeille, jotka arvioivat, voivatko he auttaa häntä. Naisella on kovat odotukset.

– Vihdoinkin pääsee sellaiselle ihmiselle kertomaan, joka ottaa tosissaan tämän vaivan.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme