Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Mian, 21, rintaleikkaus ulkomailla epäonnistui pahasti: Kirurgit laittoivat sovittua isommat implantit

Kauneuden hinta -ohjelman kolmannessa jaksossa maanantaina 23.10. tutustutaan Miaan, joka toivoo saavansa plastiikkakirurgeilta apua epäonnistuneen rintaleikkauksensa jälkien korjaamiseen.

21-vuotias Mia leikkautti ulkomailla rintansa vuonna 2016. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan ja nuorelle naiselle oli laitettu muun muassa ennalta sovittua suuremmat implantit. Mia on kärsinyt epäonnistuneen leikkauksen jälkeen niska- ja hartiakivuista ja toivoo nyt muutosta tilanteeseen.

"Olin tosi tyytyväinen lähtökohtaan"

Nuori nainen hakeutui rintaleikkaukseen vuonna 2016. Tuolloin tarkoitus oli kohottaa hänen jo ennalta runsasta poveaan ja laittaa maltillisen kokoiset silikoni-implantit.

– Olin tosi tyytyväinen mun lähtökohtaan. Minulla oli jo rinnat, Mia toteaa jaksossa.

Mian suvussa moni on kuitenkin kärsinyt suurten rintojen aiheuttamista ongelmista ja hän halusi välttää tämän kohtalon korjauttamalla povensa jo ennen ongelmien ilmaantumista.

– Enemmän ennaltaehkäisyn takia menin tuohon leikkaukseen, Mia kertoo.

"Mian tapaus ei ole ainoa eikä viimeinen"

Mian epäilykset ulkomailla suoritetun leikkauksen vaaroista eivät heränneet, sillä leikkaukseen asti kaikki oli sujunut odotetusti. Nuorella naisella oli suuret odotukset leikkauksen lopputulokselle.

– Ei yhtään ollut epäilyksiä mistään. Ajattelin, että nyt minä käyn tämän läpi, tulen takaisin ja viikko–pari parannellaan. Sitten pystyn jatkamaan elämääni. Mutta sitten se ei mennyt ihan niin, Mia toteaa.

Leikkauksessa moni asia meni pieleen ja lopulta leikatut rinnat eivät olleet sellaiset kuin piti. Mialle laitettiin muun muassa suuremmat implantit kuin oli suunniteltu.

– Valitettavasti Mian tapaus ei ole ainoa eikä viimeinen, jossa ulkomailla tehty leikkaus on mennytkin vähän eri tavalla kuin oli suunniteltu tai toivottu, plastiikkakirurgi Katja Puumanen kertoo.

Katso tästä linkistä jakso kokonaisuudessaan Katsomosta (ilmainen, vaatii kirjautumisen).

Kauneuden hinta AVA-kanavalla maanantaisin klo 21.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme