Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Miia pääsi eroon valtavista rinnoistaan: ”Pystyy oikeasti juoksemaan nyt ilman, että rinnat ovat tiellä”

Kauneuden hinta -ohjelman yhdeksännessä jaksossa Miia toivoi pääsevänsä rintojen pienennysleikkaukseen.

Plastiikkakirurgit päättivät toteuttaa Miian toiveet ja hän pääsi leikkaukseen, jossa tavoitteena oli pienentää hänen rintojaan sopusuhtaisemmiksi. Leikkaus onnistui hyvin ja jo lyhyessä ajassa operaatio on vaikuttanut positiivisesti Miian elämään.

– Ihan huippu juttu! Vuoden ja jopa elämäni parhaimpia juttuja. Treenaus on kyllä helpottunut: Pystyy oikeasti juoksemaan nyt ilman, että rinnat ovat tiellä, Miia kertoo.

Toipumisen jälkeen Miia palkkasi itselleen personal trainerin, jonka opissa hän on alkanut treenaamaan entistä kovemmin. Naisella on tavoitteena saavuttaa lihaksikkaampi vartalo. Leikkauksen myötä treenaaminen on myös siksi tuntunut entistä paremmalta, että hänen jatkuvat päänsärkynsä jäivät leikkauspöydälle.

– Päätä ei ole enää särkenyt sen jälkeen, Miia huokaa onnellisena.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme