Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Miikka kärsii synnynnäisestä rintakehän poikkeamasta: ”Vaikuttaa itsetuntoon aika paljon”

Kauneuden hinta -ohjelman yhdeksännessä jaksossa 19-vuotias Miikka saapuu plastiikkakirurgien vastaanotolle kertomaan kärsivänsä epätavallisesta vaivasta.

Miikka on hoikka 19-vuotias poika, jonka rintakehä ei ole kehittynyt aivan tavanomaiseen malliin. Nuori mies kärsii poikkeamasta ja toivoo, että Kauneuden hinta -ohjelman asiantuntijat voisivat auttaa häntä.

– Kuopparinta vaikuttaa itsetuntoon aika paljon, kun sitä on sitten murrosiästä asti miettinyt koko ajan, Miikka kertoo jaksossa.

Miikka on kärsinyt vaivasta varhaisesta nuoruusiästä saakka. Hän on jo aiemmin pyrkinyt saamaan apua ongelmaan.

– Olen muutaman kerran käynyt (lääkärissä) ja se arvioitiin esteettiseksi ongelmaksi, hän kertoo.

Poikkeama on vaikuttanut jo pitkään Miikan arkielämään. Suurin vaikutus on se, että hän ei näyttäydy julkisesti ilman paitaa.

– En tiedä milloin olen viimeksi käynyt rannalla tai ollut julkisesti ilman paitaa, Miikka kertoo.

Nuorella miehellä on kovat odotukset ohjelmalle.

– Leikkaukseen haluan tosi paljon. Sitä minä olen miettinyt tässä viimeiset 3–4 vuotta, hän toteaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme