Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Miran rintojen selkeä epäsymmetria korjattiin kirurgisesti: ”Omasta mielestäni rintani ovat nyt hyvät”

Kauneuden hinta -ohjelman kautta rintojen korjausleikkaukseen päässyt Mira on tyytyväinen lopputulokseen, joka saavutettiin rintojen korjausleikkauksella.

Mira tapasi Kauneuden hinta -ohjelman kuudennessa jaksossa plastiikkakirurgit, jotka kertoivat voivansa korjata nuoren naisen rintojen epäsymmetrisyyden. Leikkauksen jälkeen Mira kokee, että hänen on entistä helpompi olla omissa nahoissaan.

"On mukavampi olla omassa kropassa"

Mira tuli raskaaksi 17-vuotiaana ja raskaus jätti hänen kehoonsa jälkensä. Raskauden jälkeen nuori nainen koki, että hänen rintansa ovat rumat ja roikkuvat. Leikkauksen myötä hän on päässyt eroon ikävistä, omaan kehoon kohdistuvista ajatuksista.

– Omasta mielestäni rintani ovat nyt hyvät. Paremmat kuin aikaisemmin. On mukavampi olla omassa kropassa, Mira toteaa.

Mira kokee myös, että hän ei ajattele enää entiseen tapaan juurikaan sitä, mitä muut ihmiset hänestä ajattelevat.

– On jollain tapaa helpompi olla kuin ennen. Ja onhan se kiva tykätä itsestään enemmän, Mira hymyilee.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme