Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Mirella, 34, pääsi korjausleikkaukseen: ”Rintani näyttävät siltä, miltä ne näyttivät kun olin 20-vuotias”

Rintojen korjausleikkauksen läpikäynyt Mirella, 34, on nyt tyytyväinen vartaloonsa.

Kauneuden hinta -ohjelman kymmenennessä jaksossa AVAlla maanantaina 11.12. Mirella sai kuulla, että hän pääsee rintojen korjausleikkaukseen. Leikkaus sujui hyvin ja Mirella on tätä nykyä hyvin tyytyväinen vartaloonsa.

– Rintani näyttävät siltä, miltä ne näyttivät kun olin 20-vuotias, Mirella kertoo onnellisena.

Rintaleikkauksesta ihoon jää aina jonkinlaiset arvet, mutta Mirellaa haaleat jäljet eivät haittaa. Hän kertoo itsetuntonsa kohonneen hyvin pian leikkauksen jälkeen.

– Tämä eheytti sen minäkuvan niin voimakkaasti – tavallaan kuin yhdessä yössä, hän kertoo.

– Tämä matka on ollut uskomaton. En olisi voinut kuvitellakaan, että olisin saanut tällaisen mahdollisuuden, Mirella jatkaa.

Myös liikunta tuntuu leikkauksen jälkeen paljon luontevammalta, kun venynyt iho ei enää häiritse.

– Kyllähän sen huomaa, kuinka paljon kivempaa se liikkuminen on, kun se ylimääräinen iho ei liiku, hän toteaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme