Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Mirella avoimena ongelmastaan: ”Ei kukaan nainen halua elää tällaisten rintojen kanssa”

Kauneuden hinta -ohjelman viimeisessä jaksossa AVAlla maanantaina 11.12. klo 21 tutustutaan kolmeen suomalaisnaiseen. Yksi heistä on Mirella, joka toivoo pääsevänsä rintojen korjausleikkaukseen.

Mirella, 34, toivoo pääsevänsä rintojen korjausleikkaukseen, sillä hän on tyytymätön povensa ulkonäköön. Kauneuden hinta -ohjelmassa hän kertoo avoimesti negatiivisista ajatuksista, joita hänen rintansa saavat aikaan.

– Mielestäni 34-vuotiaalla pitäisi olla sen näköiset tissit, että ne ei näytä mummun tisseiltä, Mirella sanoo jaksossa.

– Ei kukaan nainen halua elää tällaisten rintojen kanssa, Mirella jatkaa.

Mirella kokee, että hänen rintansa ovat turhan suuret ja malliltaan roikkuvat. Niin kuin monella muullakin äidillä, raskaus ja imetys ovat vaikuttaneet negatiivisesti hänen rintojensa ulkonäköön.

– Aina (minulla) on ollut suuret rinnat mutta pojan syntymän jälkeen tämä ongelma-alue on vaan pahentunut, Mirella kertoo jaksossa.

– Pääkoppa ei enää näe niitä rintoina: ne ovat vaan kasa nahkaa, Mirella kertoo tuntemuksistaan.

Rinnat vaivaavat Mirellaa ja hän toivoo kovasti pääsevänsä korjausleikkaukseen. Tyytymättömyys omaan kehoon on heijastunut ikävästi naisen itsetuntoon.

– Minulle on tärkeää se, että rinnat olisivat sellaiset, että niitä voisi katsoa, Mirella toteaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme