Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Nenänsä vuoksi kiusattu Tuula toivoo pääsevänsä leikkaukseen: "Tämä on ollut minulle tosi vaikea asia"

Kauneuden hinta -ohjelman neljännessä jaksossa kuullaan Tuulan tarina. Hän hakeutuu plastiikkakirurgien puheille keskustelemaan kookkaasta nenästään, jonka vuoksi hän on joutunut kiusatuksi.

Tuulaa on kiusattu lapsena ja nuorena hänen kookkaan nenänsä vuoksi. Kiusaaminen on jättänyt syvät jäljet hänen mieleensä ja Tuula kokee tämän kaiken vaikuttavan myös hänen sosiaalisuuteensa. Vihdoin Tuula on kerännyt rohkeutensa ja hakee apua plastiikkakirurgeilta.

– Tästä ongelmastani tietävät oikeastaan vain minulle kaikkein läheisimmät ihmiset kuten äitini ja mieheni. Asiasta on ollut vaikea puhua miehellenikin. Tämä on ollut minulle tosi vaikea asia ihan sieltä teinivuosista lähtien, Tuula kertoo.

Tuulaa on kiusattu hänen ulkonäkönsä vuoksi ala-asteelta saakka.

– Minulla on ollut asian vuoksi kiusaamistaustaa. Se alkoi sieltä alaasteelta ja jatkui yläasteelle, hän toteaa.

"Tuntuu siltä, että kaikki kiinnittävät huomionsa minuun"

Tuula kokee, että kookas nenä on vaikuttanut negatiivisesti hänen itsetuntoonsa jo vuosien ajan. Ongelma ulkonäön kanssa on heijastunut Tuulan käytökseen etenkin sosiaalisissa tilanteissa.

– Minun on ollut tosi vaikea mennä esimerkiksi koulussa juttelemaan isoon porukkaan. On ollut vaikea kertoa omia kommentteja mihinkään, kun on tuntunut siltä, että kaikki kiinnittävät silloin huomion minuun ja sitä kautta nenääni. Nämä ovat olleet minulle vaikeita juttuja, Tuula kertoo avoimesti.

Kun Tuula kuuli, että hän pääsee Kauneuden hinta -ohjelman kautta kertomaan plastiikkakirurgeille ongelmastaan, olivat tunteet pinnassa.

– Minulle tuli tosi helpottava tunne: Nyt asialle tapahtuu jotain! Tuula huokaa.

Kauneuden hinta AVA-kanavalla maanantaisin klo 21.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme