Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Päivin korvien eriparisuus korjattiin kirurgisesti – tätä mieltä hän on lopputuloksesta

Päivi pääsi leikkaukseen eriparia olevien korviensa kanssa ja on erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Kauneuden hinta -ohjelman kahdeksannessa jaksossa nähtiin Päivi, joka kärsii jokapäiväisessä elämässään isoista, eriparisista korvistaan. Päivi pääsi lopulta leikkaukseen, vaikka jotkut yrittivät saada häntä miettimään asiaa vielä kertaalleen. Nainen on mielissään siitä, että piti oman päänsä ja on tyytyväinen lopputulokseen.

– Jos sanotaan kouluarvosana 4–10, niin kyllä se kymppi on ihan ehdottomasti – kymppi plus jopa!

Päivi kertoo saaneensa lopputuloksesta hyvää palautetta. Hänen ei tarvitse enää pitää pantaa koko ajan päässään ja hän on päässyt tekemään vaikka minkälaisia kampauksia hiuksiinsa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme