Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Pian roikkuvat rinnat häiritsevät: "Kuin tyhjät villasukat"

Kymmeniä kiloja laihtuneen Pian rinnat aiheuttavat naiselle ongelmia.

Kauneuden hinta -ohjelman kahdeksannessa jaksossa maanantaina 27.11. AVAlla klo 21 tavataan Pia, joka on laihtunut kymmeniä kiloja. Laihdutuksen myötä hänen rinnoistaan tuli kuin ”tyhjät villasukat”. Ne aiheuttavat Pialle niska- ja hartiaseudun kipuja. Rinnat häiritsevät niin urheillessa, töissä kuin nukkuessakin. Pia ei voi kuvitellakaan pitävänsä bikineitä, koska rinnat voisivat pulpahtaa niistä ulos.

– Korjausleikkaus ehdottomasti kohottaisi itsetuntoa. Se toisi lisää vaihtoehtoja pukeutumiseen. Rintaliivienkin löytäminen on todella haastavaa. Voi olla, etten kulkisi kaikkialla huppari päällä, jos mulla olisi sellaiset sopusuhtaiset rinnat.

Pia painoi ennen laihdutustaan yli sata kiloa. Hän kertoo ettei tarkkaillut painoaan enää sen jälkeen, kun luku alkoi ykkösellä ja oli kolmenumeroinen. Nainen innostui kuitenkin kuntoilusta ja on tällä hetkellä massakaudella.

Rinnat jäivät laihtumisen myötä Pian mukaan tyhjiksi säkeiksi, jotka häiritsevät häntä kovasti. Nainen ei pysty nukkumaan kunnolla kipeiden ja painavien rintojen takia.

– Ne ovat esteettisesti tosi rumat. Tällaista ei näe kuin ehkä vanhemmilla mummoilla. Henkisesti raskainta siinä on se, ettei tunne olevansa 26-vuotias.

Plastiikkakirurgi Katja Puumala ymmärtää Pian tuskailun rintojensa kanssa ja toteaa, että naisen vartalo ei näytä hänen ikäiselleen kuuluvalta.

– Sun rinnat näyttää neljä lasta imettäneen nelikymppisen naisen rinnoilta, jos saa sanoa, näin karrikoidusti. Ymmärrän kyllä, että tämä tilanne sua häiritsee.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme