Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Plastiikkakirurgit ehdottivat Mialle epäonnistuneen rintaleikkauksen jälkeen implanttien poistoa: "En ollut valmis siihen"

Kauneuden hinta -ohjelmassa tutustuttiin AVAlla maanantaina 23.10. Miaan, joka saapui plastiikkakirurgien vastaanotolle keskustelemaan epäonnistuneesta rintaleikkauksestaan.

Mian, 21, toive oli, että plastiikkakirurgit onnistuisivat korjaamaan hänelle vuonna 2016 tehdyn, epäonnistuneen rintaleikkauksen jäljet. Ulkomailla tehdyssä rintaleikkauksessa Mialle laitettiin muun muassa isommat implantit kuin ennalta oli sovittu.

Mia kieltäytyi lopulta leikkauksesta

Plastiikkakirurgit tarjosivat Mialle mahdollisuutta rintaleikkaukseen, jossa hänen silikoni-implanttinsa poistettaisiin. Tätä seuraisi puolen vuoden paranemisvaihe, jonka jälkeen olisi mahdollista arvioida uudelleen, mitä rinnoille voidaan jatkossa turvallisesti tehdä, jotta ne miellyttäisivät tulevaisuudessa Miaa.

Mia kuitenkin kieltäytyi lopulta leikkauksesta. Nuori nainen harkitsi asiaa muutaman kuukauden.

– Tulin siihen lopputulokseen, että se ei ole ehkä niin kuin mitenkään minulle se oikea ratkaisu. En ollut valmis siihen, Mia kertoo

Etenkin pitkä, puolen vuoden paranemisaika mietitytti häntä.

– Halusin joka tapauksessa hakea tähän ohjelmaan, että joku muu voisi oppia minun virheistäni. Jos pystyn estämään yhdenkin ihmisen tällaisen virheen, niin se on jo paljon tehty, Mia toteaa.

Katso tästä linkistä jakso kokonaisuudessaan Katsomosta (ilmainen, vaatii kirjautumisen).

Kauneuden hinta AVA-kanavalla maanantaisin klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme