Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Raskaus jätti ikävät jäljet vatsalle – kovia kokenut Senja pyytää nyt kirurgeilta apua ongelmaansa

Senja toivoo saavansa plastiikkakirurgeilta apua raskauden runteleman vatsan korjaamiseen.

Kauneuden hinta ohjelman viimeisessä jaksossa AVAlla 11.12. klo 21 Senja, 59, tulee lääkäreiden luokse näyttämään vatsaansa, joka on mietityttänyt häntä pitkään. Jo 16-vuotiaana esikoisensa synnyttänyt Seija on kärsinyt vaivastaan yli 40 vuotta.

– Koko vatsan alueeni repesi ja ristiin rastiin tuli raskausarpia ja siitä tuli sellainen pussukka. Tätä pussukkaa olen peitellyt ja hävennyt, Senja kertoo.

– Nuoruus on mennyt sen asian häpeilemiseen ja peittelemiseen, Senja toteaa jaksossa.

Takana on raskaita vastoinkäymisiä

Senja sairastui rintasyöpään vuonna 2010. Sairaus pakotti hänet keskittämään ajatuksensa elämän olennaisiin asioihin.

– Menetin rintani ja menetin hiukseni, jotka ovat kaikki naiseuden oikeita perikuvia. Eipä niillä ollutkaan merkitystä, vaan sillä oli merkitystä, että minä saan elää. Menkööt hiukset, menkööt rinnat, menkööt kaikki – kunhan saan elää ja nähdä lasteni elämää ja lastenlasteni kasvamista, Senja huokaa.

Senja selvisi syövästä ja pystyy nykyään elämään taas täysipainoista elämää. Syövän selättäminenkään ei kuitenkaan saanut raskaudesta kärsineeseen vatsaan kohdistuvia murheellisia ajatuksia sammumaan.

– Vaikka se oli vakava sairaus se syöpä, niin minä paranin siitä, mutta yhä se peili vaan näkee minulla sen vatsan sellaisena kuin se on: ongelmana, Senja toteaa.

Ohjelmassa plastiikkakirurgit arvioivat, voivatko he auttaa Senjaa hänen ongelmassaan.

– Odotan tältä toimenpiteeltä todella paljon, Senja kertoo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme