Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Rintojen korjausleikkaus herätti Sarissa motivaation laihduttamiseen: ”Hyvä tunne”

Kauneuden hinta - ohjelman neljännessä jaksossa Sari pääsi eroon muhkurasta, joka oli jäänyt hänen oikean kainalonsa alle rintojen korjausleikkauksesta.

Sari oli jo pitkään toivonut pääsevänsä eroon kananmunankokoisesta patista oikean kainalonsa alla. Rintojen pienennysleikkauksen jälkeen tilannetta oli yritetty korjata jo kahdesti, mutta hänen kohdallaan kolmas kerta toden sanoi ja plastiikkakirurgit onnistuivat poistamaan ikävän patin.

– Operaatiossa otettiin rasvaimulla sitä rasvaa pois oikean käteni alta. Pääsin niin helpolla operaatiolla siitä vaivasta eroon, Sari kertoo.

”Olen tyytyväinen”

Kaiken kaikkiaan Sarin operaatio sujui hyvin ja sillä saavutettiin tavoiteltu lopputulos. Tätä nykyä rintaliivien pukeminen ja liikkuminen on helpottunut, kun Sarin ei tarvitse huomioida ikävää pattia kainalossaan.

– Olen tyytyväinen. Oloni on nyt normaali ja nyt kehoni on sellainen, kuin sen olisi pitänyt olla jo pitkän aikaa sitten. Minulla on hyvä tunne, Sari toteaa.

Onnistunut operaatio on saanut Sarin innostumaan myös painonpudotuksesta, kun urheillessa ei tarvitse murehtia patin aiheuttamia ongelmia.

– Tämä motivoi minua painonhallintaankin! Sari toteaa.

Katso tästä linkistä jakso kokonaisuudessaan Katsomosta (ilmainen, vaatii kirjautumisen).

Kauneuden hinta AVA-kanavalla maanantaisin klo 21.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme