Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Roikkuvasta vatsanahasta kärsivä Katariina, 23, saa plastiikkakirurgeilta yllättäviä uutisia: "Se on astetta isompi leikkaus"

Plastiikkakirurgeilla on vakavia uutisia Kauneuden hinta -ohjelman ensimmäisessä jaksossa tarinansa kertovalle Katariinalle.

Kauneuden hinta -ohjelman ensimmäisessä jaksossa Katariina, 23, hakee asiantuntijoilta apua kiusalliseen vaivaan: Kymmenien kilojen painonpudotuksen seurauksena hänen vatsanahkansa roikkuu ikävästi. Plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen arvioivat Katariinan tilanteen ja kertovat arvionsa illan jaksossa suoraan Katariinalle.

Katariinaa odottaa odotettua suurempi leikkaus

Kun Katariina haki ohjelmaan mukaan, hän odotti pääsevänsä vatsanpeitteiden korjausleikkaukseen. Venynyttä ihoa on kuitenkin niin paljon, että kirurgit arvioivat, että tilanne vaatii tätäkin massiivisemman leikkauksen.

– Keskustelimme sinun tilanteestasi ja me emme oikein ihan pelkällä vatsanpeitteen korjauksella tästä (ongelmasta) pääse, Pakkanen toteaa.

– Täytyisi tehdä keskivartalon löysän ihon kudoksenpoistoleikkaus, joka tarkoittaa (kudoksen poistamista) myös selän puolelta. Se on astetta isompi leikkaus, Puumanen tarkentaa.

Asiantuntijat peräänkuuluttavat Katariinalle, että kyse on suuresta leikkauksesta.

– Potilaan täytyy sellaiseen olla hyvin motivoitunut, että ymmärtää, että siinä voi tulla ongelmia. Myöskin arvissa on tietty riski, kun on tällainen heikkokuntoinen iho, Pakkanen kertoo.

Puumanen kannustaa Katariinaa olemaan ylpeä saavutuksestaan ja toivoo, että operaatio voisi sinetöidä nuoren naisen elämäntapamuutoksen.

– Minusta pitää kannustaa ihmistä, joka on noin nuori ja on tehnyt noin ison duunin itse sen oman elämänsä eteen, Puumanen toteaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme