Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Roikkuvat alaluomet vaivaavat Tiinaa: ”Meidän valokuva-albumissa ei ole yhtään valokuvaa minusta”

Kauneuden hinta -ohjelman kuudennessa jaksossa 13.11. AVAlla klo 21 kuullaan Tiinan tarina.

Tiina on vältellyt kameraa koko aikuisikänsä. Hänestä ei ole yhtään valokuvaa perhealbumissa, koska hän on kokenut suuret ja roikkuvat alaluomensa niin rumiksi. Kauneuden hinta -ohjelmassa Tiina pääsee plastiikkakirurgien puheille keskustelemaan siitä, miten asia voitaisiin korjata kirurgisesti.

– Meidän valokuva-albumissa ei ole yhtään valokuvaa minusta. Yksi kuva on olohuoneessa ja siinä minulla on aurinkolasit päässä, Tiina kertoo jaksossa.

Tiina pyörittää työkseen kahvilaa. Hän järjestää paljon myös catering-tilaisuuksia, joissa olisi tärkeää olla edustavan näköinen.

– Kun silmänaluset ovat turvonneet, niin moni ajattelee, että olen aina väsynyt – mitä en useimmitenkaan ole, Tiina kertoo.

Nuorempana Tiina on saanut kokea myös nimittelyä ulkonäkönsä vuoksi. Vuosien jälkeen hän on kuitenkin vihdoin ottanut härkää sarvista hakiessaan ohjelmaan mukaan ja kysyäkseen, onko asialle mitään tehtävissä.

– Kyllä se vaati rohkeutta hakea, mutta en minä häviä siinä mitään, Tiina toteaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme