Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Sarille jäi rintojen pienennysleikkauksesta ikävä vaiva: ”Minulle on tehty jo kaksi korjausleikkausta”

Sari on käynyt vuosia sitten rintojen pienennysleikkauksessa, mutta leikkauksen jälkeen kainalon alle on jäänyt häiritsevä patti. Kauneuden hinta -ohjelman neljännessä jaksossa Sari tapaa plastiikkakirurgit, jotka kertovat hänelle, voidaanko asiaa korjata kirurgisesti.

Sari pääsi 2000-luvun alussa kunnalliselle puolelle rintojen pienennysleikkaukseen, sillä valtavat rinnat aiheuttivat hänelle terveyshaittoja. Leikkauksesta jäi hänen kainaloonsa kuitenkin kudosta, joka on häirinnyt hänen elämäänsä pitkään.

– Minulle on tehty jo kaksi korjausleikkausta, mutta silti oikean kainalon alle on jäänyt häiritsevä patti, Sari kertoo

– Eihän tätä ulkopuoliset huomaa, enkä ole asiasta juurikaan kavereillekaan puhunut. Mieheni on saanut asiasta lähinnä kuulla, kun joudun aina asettelemaan rintaliivejäni niin tarkkaan, Sari toteaa.

”Ihan kuin laittaisi keitetyn kananmunan rintaliivien alle”

Muljuva muhkura Sarin oikeassa kainalossa on kudosta, jota ei saatu poistettua rintojen pienennysleikkauksessa. Sarilla on suuret toiveet sen suhteen, että hän pääsisi eroon ikävästä patista.

– Tunne kainalossani on sellainen, että ihan kuin laittaisi keitetyn kananmunan rintaliivien alle, Sari kuvaa.

Kuultuaan, että hänellä on mahdollisuus päästä eroon vaivastaan Kauneuden hinta -ohjelman kautta, Sari ei epäröinyt puhua vaivastaan plastiikkakirurgeille.

– Olin tosi onnellinen. Vaisto sanoi minulle, että hae tähän ja minähän pääsin mukaan. Koen, että näin sen piti mennäkin, Sari iloitsee.

Kauneuden hinta AVA-kanavalla maanantaisin klo 21.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme