Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Silikonirinnat palauttivat viisi lasta imettäneen Jonnan itsetunnon: ”Älkää ajatelko, mitä muut ajattelevat!”

Kauneuden hinta -ohjelman ensimmäisessä jaksossa viisi lasta imettänyt Jonna pääsi rintaleikkaukseen. Imetyksen vahingoittamat rinnat korjattiin ja nyt Jonna kokee, että hän voi taas elää elämäänsä vapaasti.

Pahimmillaan imetys vaikuttaa rintoihin niin, että ne menettävät kaiken kimmoisuutensa. Jonnalle roikkuvat rinnat aiheuttivat murheita, ja ongelmaan löydettiin Kauneuden hinta -ohjelmassa ratkaisu silikoni-implanteista. Perheenäiti kokee saaneensa kadonneen itsetuntonsa takaisin leikkauksen myötä.

– Minulle laitettiin implantit, jotka ovat kooltaan sellaiset, jotka minulla on ollut ennen raskauksia. Sain takaisin rinnat, jotka minulla alun perin olikin, Jonna kertoo.

”Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen”

Koska rinnat olivat kärsineet imetyksestä paljon, ei Jonnan tarvinnut kauaa harkita leikkausta, kun asiantuntijat puhuivat hänelle vaihtoehdosta. Päätös leikkauksesta syntyi nopeasti ja leikkaus sujui odotusten mukaisesti.

– Leikkauksessa meni kaikki ihan hyvin. Siinä ei ollut mitään ongelmia. Olin tietysti aika kipeä, mutta ei ollut mitään ikävää, mikä olisi jäänyt mieleen. Minulle se oli ihan positiivinen kokemus, Jonna toteaa.

– Ensimmäinen kuukausi oli sellaista parantelua, mutta sen jälkeen on pystynyt elämään ihan normaalisti, hän jatkaa.

Nyt haavat ovat parantuneet ja Jonna kokee olevansa jälleen sinut vartalonsa kanssa. Myös hänen lähipiirinsä on huomannut tämän.

– Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Myös mieheni oli tyytyväinen, kun hän huomasi, että olen itse tyytyväinen, Jonna kertoo.

Nykyään viiden lapsen äidin on helppo löytää vaatekaapista päällepantavaa – tai lähteä vaikka lasten kanssa rannalle. Muutos entiseen on merkittävä.

– Nykyään on ihan kiva pistää kivaa vaatetta päälle, kun ne näyttävät hyvältä: Pystyn kävelemään toppi päällä ja olla rannalla bikineissä, Jonna listaa.

Rintaleikkauksen läpikäynyt Jonna kannustaa naisia tekemään elämässään ratkaisuja, jos jokin asia tuntuu vaivaavan mieltä. Tuomitsemista ei kannata ottaa lainkaan vastaan, jos on itse varma päätöksestään.

– Tehkää, miltä teistä itsestänne tuntuu hyvältä. Älkää ajatelko, että mitä muut ajattelevat siitä! Jonna kannustaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme