Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Sini kärsii valtavista rinnoista: ”Silikoneihin verrattuna suuret luomurinnat ovat todella painavat”

Kauneuden hinta -ohjelman neljännessä jaksossa AVAlla maanantaina 30.10. Sini kertoo tarinansa.

Sini on vuosikaudet kärsinyt siitä, että suurikokoiset rinnat haittaavat hänen arkeaan. Kauneuden hinta -ohjelmassa perheenäiti pääsee plastiikkakirurgien vastaanotolle kertomaan ongelmastaan.

– Kovinkaan moni ei ole ymmärtänyt, että millainen rasite valtavat rinnat oikeasti ovat. Esimerkiksi silikoneihin verrattuna suuret luomurinnat ovat todella painavat, eivätkä ne pysy implanttien tavoin hallinnassa, Sini kertoo.

Suuret rinnat haittaavat arkea

Kosmetologina työskentelevälle Sinille valtavat rinnat ovat muodostuneet terveyshaitaksi, sillä hän on kärsinyt niiden vuoksi muun muassa jatkuvista päänsäryistä. Hän uskoo, että rintojen pienennysleikkauksen avulla arki helpottuisi merkittävästi.

– Haluaisin leikkaukseen tulevaisuuteni takia, jotta pystyisin tekemään töitä mahdollisimman pitkään. Kun päätä särkee 5–6 kertaa viikossa, on tätä asiaa vaikea saada pois mielestä, Sini toteaa.

Suuret rinnat aiheuttavat huolia myös vaateostoksilla, sillä kaupoista on vaikea löytää yläosia, jotka istuisivat kauniisti muodokkaalle vartalolle.

– Olen tottunut siihen, että jos valitan siitä, että rinnat painavat taas ikävästi, niin minulle sanotaan, että ole nyt onnellinen: ”Minä voisin milloin vain ottaa sinun rintasi”. Rintani ovat kuitenkin hallinneet koko elämääni, kun olen aina joutunut miettimään, että voinko tehdä tätä tai tuota. Olen saanut vain haaveilla useista harrastuksista, sillä esimerkiksi rintojen hölskyminen sattuu niin paljon, Sini toteaa.

”Ne eivät ole mikään nähtävyys”

Sini on saanut kokea, että suuret rinnat herättävät paljon huomiota – vaikka tätä ei itse toivoisikaan. Esimerkiksi baarissa perheenäiti on aina joutunut katseiden kohteeksi sen vuoksi, että hänen rintavarustuksensa kiinnittää huomiota.

Sini on rintojensa vuoksi joutunut myös tilanteisiin, jossa ihmiset kokevat, että hänen rintoihinsa on lupa koskea, koska ne ovat olleet niin huomiota herättävät. Hänen rintoihinsa on jopa tartuttu fyysisesti.

– Ihan kuin kellään olisi oikeus tulla kokeilemaan, miltä toisen rinnat tuntuvat. Ne eivät ole mikään nähtävyys, eikä siinä ole mitään hauskaa tulla puristamaan toista, Sini toteaa.

Kauneuden hinta AVA-kanavalla maanantaisin klo 21.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme