Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Sinille, 35, tehtiin rintojen pienennysleikkaus: Kudosta poistettiin lähes puoli kiloa per puoli

Sinille tehtiin Kauneuden hinta -ohjelman neljännessä jaksossa rintojenpienennysleikkaus.

Sini, 35, koki toiveidensa täyttyneen, kun hän pääsi vihdoin odotettuun rintojen pienennysleikkaukseen Kauneuden hinta -ohjelmassa. Aika leikkauksen jälkeen on kulunut kuin siivillä ja Sini kokee voivansa nyt merkittävästi aiempaa paremmin.

– Muistan ensimmäisen suihkukäynnin leikkauksen jälkeen, kun riisuin liivit yltäni: Olin niin ihmeissäni, kun rintani pysyivät paikoillaan, Sini kertoo.

”Leuka on noussut pystyyn”

Valtavat rinnat häiritsivät Siniä vuosikausia ja leikkaukseen pääseminen oli vastaus Sinin pitkäaikaiseen toiveeseen. Kaikkein voimakkaimpana muutoksena itsessään leikkauksen jälkeen hän kokee vaikutuksen itseluottamuksessaan.

– Huomaan, että leuka on noussut pystyyn. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Ei ole sellaista kiitosta millä kiittää, että minut valittiin ohjelmaan ja sain tämän kokemuksen, Sini hymyilee.

Sinin kummastakin rinnasta poistettiin lähes puoli kiloa kudosta – ja siltä hänestä tuntuukin. Merkittävän muutoksen huomaa hänen mukaansa sekä sisäisesti että ulkoisesti.

– Tämä on vaikuttanut koko olemukseeni, hän toteaa.

Vuosien saatossa Sini on joutunut huomion keskipisteeksi rintojensa vuoksi. Leikkauksen jälkeen ahdistavat katseet ja rintoihin kohdistuvat vitsikkäät kommentit ovat kuitenkin jääneet syrjään.

– Yhden kerran olen käynyt viihteellä ja silloin oli hassua, että paitani istui kivasti eivätkä kaikkien katseet kohdistuneet rintoihini. Yksi mies tuli jopa juttelemaan ja totesi, että: ”Vitsi sulla on kauniit silmät!”, Sini nauraa.

Katso tästä linkistä jakso kokonaisuudessaan Katsomosta (ilmainen, vaatii kirjautumisen).

Kauneuden hinta AVA-kanavalla maanantaisin klo 21.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme