Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Sirpa laihdutti yli 50 kiloa – painonpudotus jätti kehoon rujot jäljet

Neljä vuotta sitten Sirpa päätti, että hänen on muutettava elämäntapojaan ja hän laihdutti 50 kiloa. Onnistunutta elämäntapamuutosta varjostavat kuitenkin rujot jäljet hänen vatsassaan, joista hän toivoo pääsevänsä eroon Kauneuden hinta -ohjelmassa 6.11.

Suuri elämäntapamuutos ja urheiluinto on avannut Sirpan elämässä täysin uuden vaihteen. Keho ja mieli ovat hyvässä kunnossa 50 kilon painonpudotuksen seurauksena, mutta Sirpaa häiritsee hänen roikkuva vatsanahkansa, joka laihtumisesta ja urheilusta huolimatta ei ole pienentynyt. Kauneuden hinta -ohjelmassa Sirpa saapuu plastiikkakirurgien vastaanotolle selvittämään, onko asialle tehtävissä mitään.

”Neljä vuotta sitten sain sellaisen sykäyksen”

Sirpa aloitti laihdutusurakan, kun hänelle heräsi huoli omasta terveydestä. Jopa lyhyet kävelymatkat alkoivat tuntua rasittavilta ja tilanne herätti Sirpan.

– Olen pudottanut yli 50 kiloa ja siitä on jäänyt muisto roikkumaan, Sirpa kertoo.

Ensimmäisen vuoden aikana Sirpalta karisi huikeat 40 kiloa. Tämän jälkeen paino on pudonnut hitaasti, mutta varmasti.

– Vatsanahkani on aiheutunut siitä, että raskausaikana silloin aikoinaan lihosin tosi rutkasti ja sitten jatkoin sitä lihomista sen jälkeen. Olen laihdutellut vuosien varrella moneen kertaan ne kilot, mutta ne ovat tulleet aina takaisin, hän kertoo.

Valtavan laihdutusurakan läpikäynyt nainen uskoo, että vatsanahkan korjaaminen nostaisi hänen itsetuntoaan ja parantaisi hänen arkeaan.

– Olisin sinut enemmän itseni kanssa, Sirpa toteaa.

Asiantuntijat ottavat jaksossa ilolla vastaan Sirpan tarinan. He uskovat, että Sirpan kohdalla riski lihota takaisin entisiin mittoihin on erityisen pieni, sillä hän on osoittanut niin vahvaa periksiantamattomuutta projektillaan.

– Tämä aika nopeassakin tahdissa tehty näin suuri painonpudotus kertoo todella kovasta motivaatiosta, plastiikkakirurgi Katja Puumala toteaa jaksossa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme