Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Tiian oudot vatsakivut tulkittiin raskaudeksi – järkyttävä totuus paljastui jatkotutkimuksissa

Kauneuden hinta -ohjelman seitsemännessä jaksossa tutustutaan Tiiaan, joka on läpikäynyt useat syöpähoidot ja hänen vatsallaan on useita näkyviä leikkausarpia.

Tiian sairaushistoriasta löytyy useampi hoidettu syöpä, leikkaus ja yksi raskaus. Nämä kaikki ovat jättäneet omat jälkensä Tiian kehoon. Leikkauskierre sai alkunsa vuonna 2004, kun Tiia oli 18-vuotias.

– Menin ihan normaalisti käymään gynekologin vastaanotolla ja siellä minulle sanottiin, että: ”Sinä olet raskaana”, Tiia muistelee jaksossa.

”Se oli sellainen shokki”

Jatkotutkimuksissa diagnoosi muuttui hyvälaatuiseksi kasvaimeksi, joka piti leikata pois. Vaikka kyse oli hyvälaatuisesta kasvaimesta, oli uutinen 18-vuotiaalle tytölle raskas taakka.

– Se oli sellainen shokki nuorelle tytölle, Tiia toteaa.

Neljä vuotta myöhemmin Tiia hakeutui jälleen lääkäriin outojen vatsakipujen takia. Hänen aavistuksensa siitä, että kaikki ei ollut kunnossa osui oikeaan.

– Siellä todettiin, että siellä on sellainen pari senttiä halkaisijaltaan oleva kasvain. Se oli hyvälaatuinen. Siitä tuli toinen viilto vatsalle, Tiia kertoo.

Tiia synnytti terveen pojan vuonna 2009. Vuonna 2012 Tiia joutui taas hakeutumaan lääkäriin kuukautisten loputtua kokonaan. Tutkimuksissa hänellä todettiin pahalaatuinen kasvain munasarjoissa.

– Se oli ensimmäinen miete silloin, että jääkö kolmevuotias poikani ilman äitiä, Tiia muistelee.

– Siinä voi sanoa että koko oma elämä meni uusiksi, hän jatkaa.

”Siistikää samalla sitä arpea!”

Kasvain saatiin leikattua ja Tiia on saanut terveen paperit. Kauneuden hinta -ohjelman kautta Tiia toivoo saavansa apua kovia kokeneen vatsansa ulkonäön korjaamisessa.

– Syöpäleikkauksessa nauroin samalla lääkärille, että: ”Siistikää samalla sitä arpea!”. Se on tosi ruman näköinen, Tiia kertoo.

Sen lisäksi, että Tiian vatsalla on useampi suuri leikkausarpi, myös raskauden myötä venynyt vatsa kärsi Tiian kohdalla tavallista enemmän, sillä tuoreet leikkausarvet eivät vielä olleet tasaantuneet.

– Normaalisti sanotaan, että pari vuotta menee haavan kunnolla paranemisessa. Se sitten levähti urakalla kun kiloja tuli lisää, Tiia toteaa.

Ohjelmassa plastiikkakirurgit tapaavat Tiian ja tekevät kaikkensa auttaakseen sisukasta naista.

– Hain sen takia tähän ohjelmaan, että koin, että se voisi olla tarinalleni onnellinen loppu, Tiia huokaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme