Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Tiian vatsan pahat arvet korjattiin leikkauksella: "Onko tuo oikeasti minä?"

Kauneuden hinta -ohjelman seitsemännessä jaksossa tutustuttiin Tiiaan, joka on käynyt läpi useamman leikkauksen sekä yhden raskauden. Nämä koettelemukset olivat jättäneet Tiian kehoon jälkiä, joista hän toivoi pääsevänsä eroon leikkauksen avulla.

Tiian vatsaan leikkauksista ja raskaudesta jääneitä arpia pyrittiin korjaamaan leikkauksella. Plastiikkakirurgit onnistuivat parantamaan arpisen vatsan ulkonäköä merkittävästi ja Tiia pääsi samalla eroon roikkuvasta vatsanahastaan.

– Poikani sanoi, että: ”Äiti, nyt sulla ei ole sitä pullataikinaa tässä enää”, Tiia kertoo.

Samalla plastiikkakirurgit lisäsivät rasvansiirron avulla rasvaa Tiian toiseen rintaan, joka oli silminnähden toista pienempi. Tiia on nyt hyvin tyytyväinen vartaloonsa.

– Kyllä sitä aina ihan suoraan sanottuna ihastelee. Jos peilin edestä kulkee alusvaatteisiltaan, niin katsoo oikein, että onko tuo oikeasti minä, Tiia toteaa.

– Kyllä nyt molemmat kupit täyttyvät, hän summaa.

Kauneuden hinta AVAlla maanantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme