Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Avioero! Ex-missi Tarja Smura ja Markus Haapasalo hakevat eroa

Missikaunotar Tarja Smura ja hänen aviomiehensä ovat päätyneet eroratkaisuun.

Suomen kauneimmaksi naiseksi vuonna 1993 kruunattu Tarja Smura ja hänen tuleva ex-miehensä Juha Markus Haapasalo hakevat eroa yhdessä.

Erohakemus on astunut voimaan 22. maaliskuuta 2018, Pirkanmaan käräjäoikeudesta vahvistetaan. 

Smura ja tamperelainen Haapasalo avioituivat vuonna 2013. Sairaanhoitajana työskentelevä mies otti sähköpostitse yhteyttä Smuraan ja pari päätyi lopulta tapaamaan toisensa. Suhteessa kärsittiin myös kolhuista, sillä pari muutti aiemmin asumuseroon ja palasi yhteen.

Smuran edellinen avioliitto päättyi 2012. Liitto virolaisen Raul Gescheimerin kanssa kesti 16 vuotta. Smuralla on ex-miehensä kanssa kolme yhteistä lasta.

Smura avautui suhteestaan elokuvaohjaaja Renny Harliniin Kaunis elämä -ohjelman toisessa jaksossa.

Avioerosta kertoi ensimmäisenä Seiska

Kaunis elämä päätösjakso tiistaina klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme